«Έχει καταλάβει τι γίνεται;» - ''Κόλαφος'' η Τζεφ Μοντάνα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Με αφορμή το χαρακτηρισμό ''παρατράγουδο'' που της προσέδωσε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχει καταλάβει τι γίνεται;» - ''Κόλαφος'' η Τζεφ Μοντάνα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Στη χθεσινή (27/6)του απολογία ο Δημήτρης Λιγνάδης χαρακτήρισε “παρατράγουδο” την Τζεφ Μοντάνα ενώ ανέφερε επίσης: «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης γιατί μετά από ενάμιση χρόνο προφυλακισμένος θα είμαι στη λυτρωτική θέση να απολογηθώ».

Η εκπομπή “Super Κατερίνα” συνάντησε τη Τζεφ Μοντάνα προκειμένου να δώσει τη δική της απάντηση - η οποία πρόσφατα "άδειασε" τον Αλέξη Κούγια. Οι δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 28/6.

Οι δηλώσεις της Τζεφ Μοντάνα

«Έχει καταλάβει τι γίνεται; Δεν κρίνεται σε αυτή τη δίκη ως καλλιτεχνικός διευθυντής, κρίνεται ως άνθρωπος και για το κατά πόσο είναι επικίνδυνος γι’ αυτή την κοινωνία. Είναι ευτελές, είναι δειλό να δηλώνει πως οι απολογίες όλων αυτών των θυμάτων σχετίζονται με την καριέρα τους και την καριέρα κανενός. Άκουγε τίποτα τόσους μήνες που γίνεται όλο αυτό;» ανάφερε χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα.

Να θυμίσουμε πως η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να βγει μέσα στον Ιούλιο.

«Δεν είχα γνώση όταν τον γνώρισα, έχει πόνο αυτή η ιστορία»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4, το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για πολλά αλλά και λεπτά ζητήματα που την αφορούν. Αρχικά μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της, από όταν τους αποκάλυψε πως θέλει να είναι γυναίκα αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα που την έχει τραυματίσει όπως υποστηρίζει, αυτό του Λιγνάδη.

Όσον αφορά στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η ίδια τόνισε: «Ένιωσα απαίσια όταν αντίκρισα τον Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο. Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε. Δεν ήθελα να τον κοιτάω.

Με τραυμάτισε… Όχι μόνο ο Λιγνάδης, είχα συνηθίσει σε επιθετικές συμπεριφορές. Δεν είχα την γνώση στην μικρή ηλικία όταν τον γνώρισα. Έχει πολύ πόνο αυτή η ιστορία».