Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ - Το σκάφος υπερπαραγωγή του Γιώργου Λιάγκα που "οργώνει" το Αιγαίο

Θα το ζηλέψετε

Κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ - Το σκάφος υπερπαραγωγή του Γιώργου Λιάγκα που
News 28.06.2022 11:55
Από Youweekly Team

Ο Γιώργος Λιάγκας αγαπάει τη θάλασσα. Είναι χειμερινός κολυμβητής, ενώ κάθε καλοκαίρι μοιράζει τις ημέρες του στο σπίτι που έχει στην Τήνο και στις βόλτες του με το σκάφος σε διάφορα νησιά του Αιγαίου.

Πολλές φορές μέσα από το προφίλ του στο Instagram έχουμε δει φωτογραφίες και βίντεο πάνω από το σκάφος του και όπως έχουμε διακρίνει είναι πολύ εντυπωσιακό.

Φωτογραφίες από το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και μερικά χρόνια έχει ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος, το οποίο θα σε εντυπωσιάσει. Όπως μάλιστα γράφει το koolnews κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ, μαζί με τις 300άρες μηχανές που διαθέτει, είναι μάρκας Technohull και πιάνει πάνω από 70 κόμβους την ώρα.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

Στα χνάρια του οι γιοι του

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αποδείξει πως έχει μια και βασική προτεραιότητα στη ζωή του, η οποία υπερβαίνει και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αυτή δεν είναι άλλη από την ύπαρξη των δύο γιων του στη ζωή, τους οποίους απέκτησε με τη Φαίη Σκορδά, όσο ήταν ζευγάρι.

Μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία μιας και είναι δύο καλύτεροι γονείς δεδομένου ότι είναι πιο υγιής η μεταξύ τους σχέση. Τα παιδιά είναι γνωστό πως τις περισσότερες ημέρες μένουν με τη μαμά τους, όμως ο Λιάγκας είναι ένας πολύ δραστήριος πατέρας.

Πηγαίνει διακοπές μαζί τους, επισκέπτονται συχνά τη θάλασσα, που τόσο αγαπούν ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που θα τα συνοδέψει σε κάποια δραστηριότητα. Αυτή τη φορά τον είδαμε να πηγαίνει τον Γιάννη και τον Δημήτρη στο polo.

Το θαλάσσιο στοιχείο είναι κάτι, που αρέσει και στους 3 τους και μέσα από μια ανάρτηση του παρουσιαστή έγινε γνωστό πως ο μικρός Δημήτρης αρχίζει να ακολουθεί τα βήματα του Γιάννη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα για τους γιους του

Γιοι - Λιάγκας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν...» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει τι συνέβη πραγματικά μετά τον καυγά στα βραβεία Mad

Τι συμβαίνει με το "θολό" κομμάτι της πρωινής ζώνης του Αντ1 - Η πρόταση που θέλει Λιάγκα και Σκορδά να...

Share