Λάμπει από ευτυχία - Η νέα φωτογραφία της Χαράς Παππά με τον σύντροφό της

Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάμπει από ευτυχία - Η νέα φωτογραφία της Χαράς Παππά με τον σύντροφό της

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Χαρά Παππά καθώς εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Στέφανο Τσαγκαράκη, λίγο καιρό μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί.

Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη νέα αυτή σχέση, ούτε έχει δώσει παραπάνω λεπτομέρειες για το πως γνωρίστηκαν, ωστόσο δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα στα social media με τον σύντροφό της, επιβεβαιώνοντας πόσο ερωτευμένη είναι αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στα Σύβοτα Θεσπρωτίας για διακοπές και έτσι η Χαρά Παππά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες στο instagram και μια από αυτές ήταν μαζί με τον Στέφανο.

Η νέα κοινή φωτογραφία της Χαράς Παππά με τον σύντροφο της

Η νέα κοινή φωτογραφία της Χαράς Παππά με τον σύντροφο της 

"Δεν είναι ωραίο για τη νέα μου σχέση" - Το ξέσπασμα της για τον Μπουράκ Χακί

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star έκανε η Χαρά Παππά, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για την πρώην σχέση της με τον Μπουράκ Χακί, ξεκαθαρίζοντας πως τώρα πια ανήκει στο παρελθόν και πως δε θα ήθελε καν να μιλάει για εκείνον.

Άλλωστε η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της, έχει κάνει μία νέα σχέση και είναι τρελά ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο (δείτε τον εδώ).

«Έχω αφοσιωθεί στο κομμάτι του μόντελινγκ τελευταία. Η πρώην σχέση μου πλέον είναι πολύ πολύ παλιά. Νομίζω δεν πρέπει καν να αναφέρεται γιατί δεν είναι ωραίο και για τη νέα μου σχέση. Δεν προσπαθώ να κρύψω τον νέο μου έρωτα, είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά.