Τελευταία πρόβα νυφικού για την Κόνι Μεταξά - Όλα έτοιμα για τον γάμο με τον Μάριο Καπότση

Φωτογραφία μέσα από το ατελιέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τελευταία πρόβα νυφικού για την Κόνι Μεταξά - Όλα έτοιμα για τον γάμο με τον Μάριο Καπότση

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι τη μέρα που η Κόνι Μεταξά θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση. Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ετοιμάζει το μυστήριο και το γλέντι, ενώ η Κόνι Μεταξά πραγματοποίησε την τελευταία πρόβα νυφικού της.

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν εστιάσει στο γεγονός ότι η Κόνι Μεταξά δε θέλει παιδιά στον γάμο της (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο η ίδια προσπαθεί να διασκεδάσει όσο πιο πολύ γίνεται τις προετοιμασίες του γάμου.

«Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Καταρχάς, όταν λες σε μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, υπονοείς ότι έχει παχύνει. Είχα ανεβάσει τις προάλλες μια φωτογραφία που ήταν πρησμένη η κοιλιά μου από το άγχος και μετά έγραψαν αυτό το πράγμα. Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό και πολύ άσχημο», είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά για την πρόβα νυφικού

Κόνι Μεταξά νυφικό

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της, Μάριο, λίγο πριν το γάμο τους

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το γάμο της χρονιάς με τον αγαπημένο της, Μάριου Καπότση . Η τραγουδίστρια μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου της, τους έξι κουμπάρους αλλά και για τον αρραβωνιαστικό της.

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος βοήθησε πάρα πολύ στα τηλέφωνα για επιβεβαιώσεις. Πήρε 300 τηλέφωνα! Θα έχουμε έξι κουμπάρους. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι! Δεν έχω κάποιο κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου… Είναι απρόβλεπτος!» ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

«Ο Μάριος είναι ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει, βοηθάει και άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση του, είναι πολύ σημαντικό για μια δυναμική γυναίκα. Μιλάει πάρα πολύ στο τηλέφωνο! Αυτό που δεν αντέχω είναι που συνέχεια με μαλώνει. Κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο» αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.