"Είσαι ψεύτης" - «Αρπάχτηκε» ο Αλέξης Κούγιας με ακτιβίστριες έξω από τα δικαστήρια

Η έντονα αντιπαράθεσή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά την ένταση που σημειώθηκε μεταξύ του Αλέξη Κούγια και μιας δημοσιογράφου της εκπομπής Super Κατερίνα, ο γνωστός ποινικολόγος ήρθε σε αντιπαράθεση και με δύο ακτιβίστριες έξω από τα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Αλέξης Κούγιας ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του στους ρεπόρτερ των εκπομπών, μία ακτιβίστρια τον αποκάλεσε ψεύτη, με τον ίδιο να απαντάει ευθύς αμέσως.

«Με το που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις σε εμάς εδώ, υπήρχε κόσμος πίσω από τις κάμερες», είπε αρχικά η Άννα Ζηρδέλη.

Η αντιπαράθεση του Αλέξη Κούγια με ακτιβίστριες έξω από τα δικαστήρια

ΑΚΤ: Είσαι ψεύτης.

Α.Κ.: Δεν σου απαντάω εσένα.

ΑΚΤ: Είσαι ψεύτης.

ΑΚΤ: Και το οργανωμένο κύκλωμα είσαι επίσης

Α.Κ.: Άντε περαστικά!

Ο Κούγιας προειδοποιεί όσους "υποκινούν" καταστάσεις

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 23/6 η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου συνάντησε τον Αλέξη Κούγια πριν εισέλθει στην αίθουσα. Ο γνωστός ποινικολόγος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επιστολή διαμαρτυρίας που υπέγραψαν οι καλλιτέχνες εναντίον του υποσχόμενος ότι θα υπάρξουν συνέπειες προς τα άτομα που υποκινούν τα νήματα στο παρασκήνιο, ενώ άφησε αιχμές για έναν από τους καταγγέλλοντες.

«Θα υπάρξουν συνέπειες σε όσους έβαλαν τους ηθοποιούς να υπογράψουν για τον τρόπο που ασκώ το λειτούργημά μου. Παραμένουν οι εκπρόσωποι του #MeToo και των ΛΟΑΤΚΙ και κάποιοι στρατευμένοι δημοσιογράφοι που τους έχω ονομάσει κύκλωμα είναι αυτοί που έχουν συγκεντρώσει και τις υπογραφές εις βάρος μου που για μένα είναι τίτλος τιμής.

Οι 1000 υπογραφές κάποιων ανθρώπων που χωρίς ευθύνη και χωρίς κόστος νομίζουν έχω να τους απαντήσω ότι δεν έχει βρεθεί κανείς να πει ότι δεν έχω κάνει το καθήκον μου με τον τρόπο που πρέπει. Αυτοί οι 1000 πρέπει να σκεφτούν τι υπογράφουν και αυτοί που τους βάζουν να υπογράψουν θα πρέπει να σκεφτούν τις συνέπειες».

«Ο ένας από τους φερομένους ως βιασθέντες εξαφανίστηκε, ξέρετε τι δουλειά κάνει; Διοργανώνει καλλιστεία ομοφυλοφίλων.