"Αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις! Αν δεν έχει..." - Το «καρφί» του δικηγόρου του Φιλιππίδη για την Αναστασοπούλου

Με αφορμή τις ότι δηλώσεις της πως δυσκολεύεται να βρει δουλειά λόγω των καταγγελιών που έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε σήμερα 29/6 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υγεία του ηθοποιού αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφήνοντας να εννοηθεί ότι δυσκολεύεται να βρει δουλειά λόγω των καταγγελιών που έκανε (δείτε τες αναλυτικά εδώ).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για τον ηθοποιό & την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει.

Νομίζω ότι αυτή η θεώρηση δεν είναι σωστή. Ίσα ίσα οι γυναίκες που κάνουν καταγγελίες αυτή τη στιγμή είναι πρόσωπα που χαίρουν σεβασμού από όλη την κοινωνία. Άσχετα αν αυτές οι καταγγελίες είναι πραγματικές ή είναι ψευδείς. Νομίζω ότι ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι και κάποιος ο οποίος δεν δέχεται προτάσεις δεν έχει ταλέντο», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ σήμερα 29/6 συνεχίζεται η δίκη του

Συνεχίζεται σήμερα 29/6 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση της τρίτης μηνύτριας, η οποία τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού το καλοκαίρι του 2014. Μάλιστα, στη διπλανή αίθουσα διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου αναμένεται η αγόρευση του Εισαγγελέα.

Για ακόμη μια φορά πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που έδωσαν το παρών στο δικαστήριο προκειμένου να βρίσκονται δίπλα στα θύματα που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη και να τα υποστηρίξουν ψυχολογικά.

Σύμφωνα όμως με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο στο Πρωινό, η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν αυτή που βρέθηκε εκτός της διακστικής αίθουσας, καθώς τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας και έτσι η ηθοποιός δεν χώρεσε να μπει στον χώρο. Μάλιστα, να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή και έτσι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, του αγόρασαν τον αγαπημένο του καφέ και πέρα από χρόνια πολλά του του ευχήθηκαν και καλή δύναμη.

Τέλος, η δίκη συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών, με το άτομο που επέλεξε ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρίσκεται μέσα στη δικαστική αίθουσα είναι ο γιος του.