«Είχα δεχτεί να παρουσιάσω μόνος αλλά και με τη Σίσσυ...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει πρώτη φορά τις τηλεοπτικές προτάσεις

«Είμαι μοναχικός τύπος, άλλα φοβάμαι τη μοναξιά...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα δεχτεί να παρουσιάσω μόνος αλλά και με τη Σίσσυ...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει πρώτη φορά τις τηλεοπτικές προτάσεις

Το πρωί της Τετάρτης 29/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ήταν καλεσμένος ο πολύ ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης στο κοινό του, Θοδωρής Μαραντίνης! Ο τραγουδιστής, που πρόσφατα είχε αναφερθεί στην συνεπιμέλεια των παιδιών με την Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε για την περιοδεία με τους Onirama, το τραγούδι που δεν έλαβε την αναγνωρισιμότητα που του άξιζε, αλλά και για την τηλεόραση.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για τη ζωή του

«Έχουμε ξεκινήσει περιοδεία με τους “Onirama”. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε εξάρτηση από την επαφή με τον κόσμο και να γυρνάμε την Ελλάδα. Tην περίοδο της καραντίνας σκεφτήκαμε ότι, έχουμε χρόνο για να μπούμε στο στούντιο να δημιουργήσουμε. Κλείναμε 20 χρόνια με την μπάντα μας και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και έτσι δημιουργήθηκε το «Ανθολόγιο».

Tο «Ανθολόγιο» είναι για μικρούς και μεγάλους, η μουσική δεν έχει ηλικία, αλλά θα πρέπει να σέβεται την ηλικία. Το «Ανθολόγιο» περιλαμβάνει 30 τραγούδια και ντουέτα με μεγάλους καλλιτέχνες. Το πρώτο τηλέφωνο που πήραμε για το «Ανθολόγιο» ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, της άρεσε πολύ η ιδέα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για την μουσική βιομηχανία, αλλά και για τα τραγούδια του συγκροτήματος, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Το τραγούδι μας «Μετάξι» το πίστευα πολύ, αλλά δεν πηρέ την αναγνώριση που περίμενα. Το κάναμε πάλι τώρα με την Ελευθέρια Αρβανιτάκη. Το τραγούδι μας «Κλεψύδρα» που είναι το πιο διαχρονικό και επιτυχημένο μας, δεν περίμενα ότι θα πάει καθόλου καλά. Σαν λαός έχουμε μια ωραία καλλιτεχνική κληρονομιά. Υπήρχε ένας λυρισμός στον στίχο των τραγουδιών. Η ραπ έχει να δώσει πολλά. Είναι κάτι πολύ αληθινό και κάνει μια κρούση στην κοινωνία και το κατεστημένο».

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με την μουσική, έπαθαν 100 εγκεφαλικά, τους ήρθε ουρανοκατέβατο. Στο ξεκίνημα των «Οnirama» οι δισκογραφικές μας απέρριπταν, γιατί δεν μοιάζαμε με άλλα συγκροτήματα, όπως οι «Μπλε» ή οι C:Real».

Για τις φοβίες του και το πώς το διαχειρίστηκε, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Έχω πολλές φοβίες, η μοναξιά είναι κάτι που με βασανίζει. Είμαι μοναχικός τύπος, άλλα φοβάμαι τη μοναξιά, όταν έρχεται χωρίς να την επιλέξω. Με διαλύει».

Τέλος, ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί: «Θα έκανα ξανά τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι κοντά σε εμένα και να αισθάνομαι ασφάλεια. Στο παρελθόν είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου άλλα και με την Σίσσυ. Δεν νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω. Θα μπορούσα να κάνω κάτι που είναι πιο κοντά σε μένα, όπως μουσικό ή ταξιδιωτικό».

Αποκαλύπτει πρώτη φορά μετά το διαζύγιο από την Χρηστίδου...

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στον Θανάση Πάτρα για όλα συμβαίνουν στη ζωή του τα τελευταία χρόνια με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ στιγμές από την ημέρα του γάμου τους).

Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε έναν δεύτερο γάμο, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα media των χωρισμό του. Ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε πως οι ισορροπίες στον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το κομμάτι της έκθεσής τους.

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ οτιδήποτε είναι κοντέ στον γάμο. Και σε γάμο φίλου μου δε ξέρω καν αν θα πάω. Δε ξέρω τι να σου πω. Ειδικά για τέτοια πράγματα δε μπορείς να πεις κάτι. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον δε ξέρω»

«Τα Μέσα θεωρώ ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Σαφώς στεναχωρήθηκα με αρκετά θέματα αλλά καταλαβαίνω ότι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό η αλήθεια είναι ότι μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ότι περίμενα.

Προς τιμήν τους κάποιοι δημοσιογράφοι όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δε μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά.

Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε παρα-ήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική…. Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.