Light: Μας έδειξε σε βίντεο το πρόσωπο της αδερφής του και η ομοιότητα είναι φοβερή

Αυτή φαίνεται να είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Light: Μας έδειξε σε βίντεο το πρόσωπο της αδερφής του και η ομοιότητα είναι φοβερή

Ο τράπερ Light είναι μόνιμα στη δημοσιότητα, είτε λόγω των τραγουδιών του που χτυπάνε πρώτες θέσεις στα charts, είτε πρόσφατα λόγω του ξύλου που έπαιξε με τον αιώνιο αντίπαλο SNIK κατά τη διάρκεια των MVMA 2022, που σχολιάστηκε αρνητικά από όλη την κοινή γνώμη. Ο ίδιος δε συνηθίζει να κοινοποιεί πολλά πράγματα για τους δικούς τους ανθρώπους πέρα από την κοπέλα του. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik tok τον δείχνει σε αγώνα paintball μαζί με ένα κορίτσι που του μοιάζει εκπληκτικά και φαίνεται να είναι αδερφή του.

Με την κοπέλα του πάντως είναι ανοιχτά πλέον μαζί και μάλιστα έκαναν και κοινή εμφάνιση στα MVMA 2022, ενώ φωτογραφήθηκαν και μαζί στο κόκκινο χαλί. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή, την Άννα Θεοδωρίδου με εντυπωσιακές αναλογίες. Μάλιστα, μάθαμε πρόσφατα και περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνη, όπως για παράδειγμα το τι σπουδάζει.

Το βίντεο με το κορίτσι που φαίνεται να είναι αδερφή του Light

Ακόμα πάντως και αν δεν πρόκειται για την αδερφή του μιλάμε για εκπληκτική ομοιότητα!

Του "γύρισε" την πλάτη το είδωλο του! Ο Αντετοκούνμπο έκανε unfollow τον Light μετά τα επεισόδια στα Mad VMA

Ο άγριος καυγάς που διαδραματίστηκε στις απονομές των βραβείων Mad πριν λίγες μέρες, για τον οποίο θα γίνει και έρευνα, συζητιέται αρκετά μέχρι και σήμερα και οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί είναι θυελλώδεις προς τον Light και τον Snik,και μπορεί οι περισσότεροι να τοποθετήθηκαν είτε μέσω εκπομπών είτε μέσα από τα social media, όπως η Ελεωνόρα Μελέτη και η Αθηνά Οικονομάκου για παράδειγμά, ωστόσο κάποιοι επέλεξαν τον "αθόρυβο" τρόπο...

Το είδωλο του Light, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μάλλον ενοχλήθηκε αρκετά με τα γεγονότα στα οποία συμμετείχε ο τράπερ και για αυτό όπως φαίνεται αποφάσισε να τον κάνει unfollow από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και με αυτή την κίνηση φαίνεται να αποστασιοποιείται από εκείνον.

Ο κορυφαίος παίκτης του NBA είχε άριστες σχέσεις με Light, ενώ ο πρώτος έχει αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως πριν από τους αγώνες του ακούει τα τραγούδια του γνωστού ράπερ, με τον Light να έχει γράψει και τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνον! Ωστόσο μετά από αυτό πως θα είναι οι σχέσεις των δυο τους;

Ο Αντετοκούμπο έκανε unfollow τον Light μετά τα επεισόδια στα Mad VMA

TAGS