«Αρκετοί ανόητοι έχουν εμφανιστεί στο Ηρώδειο! Δεν τους έκανε καλύτερους» - Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος

«Τι καταξίωση να είναι;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αρκετοί ανόητοι έχουν εμφανιστεί στο Ηρώδειο! Δεν τους έκανε καλύτερους» - Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος αναφέρθηκε στον πόλεμο αλλά και στις καλοκαιρινές εμφανίσεις του, ενώ πρόσφατα απάντησε και για τον Μάρκο Σεφερλή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

«Τέτοιον πόλεμο, τέτοιας έκτασης και τέτοιας έντασης, είχε να ζήσει πολλά χρόνια η Ευρώπη. Τώρα, επειδή είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία, η εικόνα πολλές φορές μάς μαγνητίζει και μας παγιδεύει. Μας δημιουργεί εντυπώσεις και έτσι μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ή μας τρομάζει, αλλά πίσω από αυτά υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος, να το συνηθίσουμε κιόλας, και αυτό είναι το χειρότερο.

Ο πόλεμος είναι μια τρομερά ζοφερή υπόθεση και αυτό το ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζεται να το επισημάνω εγώ. Είναι παιχνίδια των μεγάλων και θα την πληρώσουν πάλι κάποιοι άνθρωποι που εγκαταλείπουν την εστία τους, με νεκρούς, αιχμαλώτους και ανθρώπους που ξεσπιτώνονται, θα πρέπει κάποτε να βλέπουμε σοβαρά, να μην έχουμε την κριτική έτοιμη και να κοιτάξουμε να δούμε πως θα αποφύγουμε αυτή την κατάρα του πολέμου.

Θα επισημάνω, όσον αφορά τον χώρο μας. διότι ας πούμε ότι είναι ένα ξεκίνημα καινούργιο -καταλαβαίνετε τι εννοώ, με την έννοια ότι είναι μετά τις περιπέτειες αυτές με τους κορωνοϊούς και τα λοιπά- ότι φέτος, όπως ξέρετε, δεν υπάρχει υγειονομικό πρωτόκολλο στα θέατρα.

Επομένως προβλέπεται μεγαλύτερη ροή των θεατών, που βασίζεται στη βαθιά επιθυμία των ανθρώπων να παρακολουθήσουν παραστάσεις, συναυλίες και τα λοιπά. Αυτό πολλαπλασιάζει τις δικές μας ευθύνες, γιατί έρχονται οι άνθρωποι να μας δουν, να πληρώσουν το εισιτήριό τους. Έρχονται, θα έλεγα, με διάθεση να επικοινωνήσουν και θα έπρεπε όλοι εμείς να είμαστε ακόμα καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τις προηγούμενες φορές».

Αναφορικά με το αν το Ηρώδειο αποτελεί καταξίωση για έναν ηθοποιό. «Οχι, βέβαια, τι καταξίωση να είναι; Είναι απλώς ένας χώρος μεγάλος και καλός για να παρουσιάζουμε παραστάσεις. Είναι ένας εμβληματικός χώρος κάτω από την Ακρόπολη, όπου έχουν εμφανιστεί μεγάλες προσωπικότητες. Και αρκετοί ανόητοι έχουν εμφανιστεί εκεί, ξέρετε. Δεν τους έκανε καλύτερους, αυτή είναι η απάντησή μου».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου 

Ο Γιάννης Μπέζος αναμένεται να αναλάβει εκπομπή με το ρόλο του παρουσιαστή

Μια νέα και πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για τον Γιάννη Μπέζο και δεν αφορά στη συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη ταινία ''Έτερος Εγώ'', αλλά για ένα ρόλο, που πρόκειται να αναλάβει στην τηλεόραση και θα είναι πολύ πρωτόγνωρος για εκείνον.

Οι πληροφορίες έγιναν γνωστές την Τετάρτη 11/5 μέσα από το Πάμε Δανάη και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα. Πιο αναλυτικά λέγεται πως ο ηθοποιός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει με το open, βραδινή εκπομπή με μουσική θεματολογία, στη οποία θα το τιμόνι της παρουσίασης θα το πάρει για πρώτη φορά ο Μπέζος.

«Είναι σε τελικές συζητήσεις, έχει σχεδόν κλειδώσει η συμφωνία. Θα τον δούμε να παρουσιάζει βραδινή μουσική εκπομπή με παρεΐστικη διάθεση και διάφορες θεματικές».