Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Έχω συμπλέγματα που προέκυψαν, έχω πιάσει τον εαυτό μου να...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη

Το γεγονός ότι ασχολήθηκε με τη σάτιρα θεωρεί πως του έκανε κακό...

«Έχω συμπλέγματα που προέκυψαν, έχω πιάσει τον εαυτό μου να...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη
News 29.06.2022 14:15
Από Πέννυ Μαστοράκου

Καλεσμένος στην παρέα και την εκπομπή της Ερτ Αυτός και ο Άλλος, παραχωρώντας μία εξαιρετικά εξομολογητική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε συγκινητικές αναφορές στη ζωή και την καριέρα του, θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια που ασχολήθηκε με τη μουσική και το πρώτο του δάσκαλο, έναν τυφλό πλανόδιο ακορντεονίστα, αλλά αναφέρθηκε και στον αδερφικό του φίλο Σάκη Μπουλά.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη

Για το αν έχει ο ίδιος πάθη απάντησε: «Έχω συμπλέγματα που μου προέκυψαν. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να χάνεται, στενεύω και στενοχωριέμαι, όταν κάποιος χάσει το σθένος μου. Δύσκολα θα δακρύσω και θα κλάψω».

«Το ένα κάνει κακό στο άλλο. Η κωμικότητα είναι παρεξηγήσιμη επειδή υπάρχουν ευτελείς προσωπικότητες. Έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι ότι έχω κάνει ευτελή πράγματα αλλά δεν συντάσσομαι μαζί τους. Υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα έκανα. Έχω κάνει πράγματα που δεν τα θέλω».

«Έχω κρεμαστεί γιατί κριτικοί που αποδέχομαι για τις κρίσεις τους ταυτίσανε τον ρόλο που υποδύθηκα λες και ήμουν εγώ. Αναφέρθηκε ακόμη στη σχέση ζωής με την Ισιδώρα Σιδέρη και τι ήταν αυτό που τον προσέλκυσε σε εκείνη αλλά και στο πώς κατάλαβε πως η κόρη του, Ελεωνόρα, γεννήθηκε με ταλέντο στο τραγούδι.

«Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής και...»

Ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός ηθοποιός δεν είναι λίγες οι φορές που σε συνεντεύξεις του μιλάει για τον χαμό του πολύ καλού του φίλου, και συγκινείται ιδιαίτερα. Την Τρίτη το μεσημέρι 29/3, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως γνώρισε τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά και πως έγiναν αχώριστοι φίλοι.

«Με τον Σάκη έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής. Βρεθήκαμε σε μία οντισιόν που έκανε ο αείμνηστος Μάνος Χατζηδάκις. Από εκεί ήταν το πρώτο γέλιο κι η πρώτη αγάπη» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όσο για τον Χατζιδάκι σχολίασε επίσης: «Ο Χατζιδάκις ήθελε μουσικούς, τραγουδιστές για μια παράσταση. Εμένα με είχε διαλέξει και λέει έχουμε κλείσει ουσιαστικά. Υπάρχει ένας ακόμα που θέλει να σας δει. Πως είναι αυτός; Είναι ενδιαφέρον. Είναι εύσωμος με γένια αλλά δεν μας κάνει για το ρόλο. Έρχεται ο Σάκης μυώδης, ψηλός και με γένια και λέει το Αστέρι του βοριά εξαιρετικά. Λέει παίζω φλογέρα πίκολο και βγάζει από την τσέπη μία μικρή και παίζει. Είναι πολύ αστείο. Του είπα είστε εξαιρετικός αλλά δεν ταιριάζετε με το ρόλο. Φεύγω σφαίρα έξω κι έτσι γνωριστήκαμε. Είναι αστείο. Βίωμα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχω βιώσει bullying γιατί...» - Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τα δύσκολα χρόνια της ζωής του

«Δεν νομίζω να έχει πει κανείς στην κόρη μου...» - Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τη ζωή του

Share