«Πιστεύω πως θα την κάνω όταν θα είναι...» - Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα για τη βάφτιση της μικρής

Η απάντηση μέσα από τα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πιστεύω πως θα την κάνω όταν θα είναι...» - Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα για τη βάφτιση της μικρής

Η Τζούλια Νόβα μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μιχάλη Βιτζηλαίο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τότε που έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους. (Δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους).

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από προσωπικές της στιγμές της καθημερινότητάς της. Έτσι, σε μία αποκάλυψη προχώρησε και την Τετάρτη 29/6 το απόγευμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα για την βάφτιση της μικρής

Το μοντέλο πραγματοποίησε ένα Q&A στο Instagram και αποκάλυψε σχετικά με τη βάφτιση της κόρης της πως θα ήθελε το μυστήριο της κόρης της να γίνει σε δυο με τρία χρόνια για να έχει η μικρή αναμνήσεις.

«Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, αλλά πιστεύω σε κανένα - δυο χρονάκια. Όπως έχω πει θέλω η μικρή μου να έχει κάποιες αναμνήσεις από τη βάφτιση. Πιστεύω πως θα την κάνω όταν θα είναι τριών. Όχι φέτος, ούτε του χρόνου, ούτε του παραχρόνου», είπε η Τζούλια Νόβα.

"Μοίρασε" εγκεφαλικά η Τζούλια Νόβα - Αρετουσάριστη φωτογραφία 6 μήνες μετά τη γέννα

Η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια βιώνει την απόλυτη ευτυχία καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. (Δείτε εδώ την κορούλα τους)

Έτσι λοιπόν, με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας μιας και η ζέστη τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά αισθητή αποφάσισε να μοιραστεί την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Τζούλια Νόβα διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό καλοκαίρι είπαμε ; Ε λοιπόν καλό καλοκαίρι σε όλους».

Ανάρτηση Τζούλιας Νόβα