Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Δεν ξέρω αν μου κόστιζε...» - Άκρως αφοπλιστικός ο Ιωάννης Παπαζήσης

«Εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα»

«Δεν ξέρω αν μου κόστιζε...» - Άκρως αφοπλιστικός ο Ιωάννης Παπαζήσης
News 29.06.2022 20:43
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Ο Ιωάννης Παπαζήσης - ο οποίος πρόσφατα έκανε την πρώτη κοινή εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο - βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα της «Κυψέλης» το μεσημέρι της Τετάρτης 29/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μίλησε, μεταξύ άλλων. για την απότομη δημοσιότητα που έζησε μετά την ταινία «Λούφα και παραλλαγή».

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση

«Δεν τη διαχειρίστηκα καθόλου καλά. Για να είμαι ειλικρινής τη διαχειρίστηκα σε λάθος χώρα. Τη διαχειρίστηκα πολύ πιο αγγλικά ή αμερικάνικα. Ήμουν πολύ πιο εκδηλωτικός από όσα θα έπρεπε. Εγώ ήμουν πολύ fan του Χόλιγουντ, αγαπούσα πολύ αυτό που έκαναν στα βραβεία και νόμιζα ότι ζούσα το δικό μου Χόλιγουντ.

Αυτά στην ελληνική πραγματικότητα δεν υπήρχαν. Δεν διαχειρίστηκα καλά τη δημοσιότητα, όχι την επιτυχία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Δεν ξέρω αν μου κόστιζε, ξέρω ότι είναι πολύ ισχυρό όπλο στην ελληνική κοινωνία η σοβαροφάνεια. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που είναι σοβαροφανής, στην τηλεόραση ή στον κόσμο, ο απέναντι τον παίρνει κι αυτός σοβαρά και μπορεί να είναι ένας βλάκας και μισός.

Εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα, ήθελα να είμαι ευφυής και όχι σοβαροφανής».

«Έχω μείνει απλήρωτος από...»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 19/4 στο Mega Καλημέρα κάνοντας σύντομη αλλά ουσιαστική αναφορά στην καριέρα του. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε καινούριο σίριαλ, αποκάλυψε πως πριν εργαστεί το θέατρο σαν παιδί, πέρασε από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους.

Σήμερα είναι πολύ καλά, με όσα έχει κάνει καθώς αποκάλυψε ότι δεν έχει υποστεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Έχει τον τρόπο του, όπου δεν αισθάνεται καλά να αποχωρεί και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, που δεν έχει έρθει σε άβολη θέση.

«Από την αρχή της καριέρας μου ως ηθοποιός δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Πριν την υποκριτική έχω δουλέψει στην οικοδομή, στο μπαρ, ότι κάνει κάθε παιδί για να επιβιώσει. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά.

Προσπάθησα να πάρω τα χρήματα, κινήθηκα νομικά και πάλι δεν τα πήρα. Σημασία έχει να πηγαίνεις παρακάτω και να συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σου», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε στη συνέχεια: «Λατρεύω να μου μιλάει ο κόσμος έξω. Είναι αυτό που λέγανε παλιά όταν ήμουν στο Εθνικό Θέατρο: κάνουμε τα πάντα για να μας μάθει ο κόσμος και με το που μας μαθαίνει φοράμε καπέλο και γυαλί.

Θέλω να με αναγνωρίζει και να με αγαπάει ο κόσμος». Κλείνοντας, ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε: «Δεν έχω υποστεί κακές συμπεριφορές, δεν δίνω τον χώρο για οποιαδήποτε συμπεριφορά πέρα από την επαγγελματική. Αν δεν συμφωνώ από μία δουλειά φεύγω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Φλεξάρω; Πω ρε πουσ@@@!» - Τους "κούφανε" στο Καλύτερα δεν Γίνεται ο Ιωάννης Παπαζήσης

Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του με την Αδαμοπούλου ο Παπαζήσης - Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Share