Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Γιώργος Τράγκας: Η χήρα του περνά στην "αντεπίθεση" - Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τη δήμευση της περιουσίας

Το θρίλερ με την περιουσία συνεχίζεται...

Γιώργος Τράγκας: Η χήρα του περνά στην
News 30.06.2022 08:12
Από Πέννυ Μαστοράκου

Από ότι φαίνεται η υπόθεση με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, και τα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το υπέρογκο ποσό που είχε ο μεγαλοδημοσιογράφος και τα αμέτρητα ακίνητα, όχι μόνο δεν φτάνει στο τέλος της αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή, μιας και η χήρα του Μαρία Καρρά προσφεύγει στη δικαιοσύνη μετά από όσα έχουν προηγηθεί και με τη δέσμευση της δικής της περιουσίας.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 λοιπόν, ο δικηγόρος της Θεόδωρος Μαντάς αποκάλυψε πως κατατίθεται η προσφυγή της κατά της διάταξης της αρχής για την δέσμευση της περιουσίας της.

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα

Ο κ. Μαντάς τόνισε πως η Μαρία Καρρά αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της. Αναφορικά πως η χήρα του Γιώργου Τράγκα ερευνάται για 4 αδικήματα ο δικηγόρος της τόνισε πως τα συγκεκριμένα αδικήματα στην διάταξη «απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς όμως να προσδιορίζονται με σαφήνεια».

Σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η Μαρία Καρρά αρνείται ότι ενέχεται σε τέλεση αδικημάτων και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στα αδικήματα που αναφέρονται.

Αναφορικά με το ποσό που φέρεται να ανέρχεται η περιουσία που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς τόνισε πως το ποσό των 100 εκατ. ευρώ έχει προσδιοριστεί μόνο δημοσιογραφικά και όπως είπε «εμείς απαντάμε ότι η ίδια η Αρχή για το ξέπλυμα προσδιορίζει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ύψος των 23 εκατομμυρίων ευρώ».

Η αποκάλυψη για την βομβιστική επίθεση στον Τράγκα 20 χρόνια μετά

Πρωταγωνιστής ήταν το βράδυ της Πέμπτης 23/6 στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ, και έγιναν πολύ σοβαρές και αποκαλυπτικές δηλώσεις για τη ζωή του αλλά και για άτομα που υπήρξαν στενοί συνεργάτες του, όπως η δημοσιογράφος που κατήγγειλε απίστευτο περιστατικό όπου την έβριζε παλαιότερα.

Μεταξύ άλλων, η Ηρώ Καριοφύλλη μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή αναφερόμενη στην βομβιστική απόπειρα που είχε σημειωθεί εναντίον του αείμνηστου δημοσιογράφου, το 1999, κάνοντας μεταξύ άλλων πολλές αποκαλύψεις για το συμβάν.

Ειδικότερα, η Ηρώ Καριοφύλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η βομβιστική επίθεση έχει μένει κάτι σαν αστικός μύθος μέχρι και σήμερα. Έχουν περάσει δύο δεκαετίες, έγινε τον Απρίλιο του 1999 και έγινε μύθος αστικός για πολλούς λόγους.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο έγινε, λόγω του ότι δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και λόγω του ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε πλάσει έναν μύθο φοβερό και τρομερό γύρω από την επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του και αυτή ήταν μια υπόθεση πάρα πολύ σκοτεινή. Θα πρέπει να πω ότι στα δημοσιογραφικά γραφεία, σχεδόν από την πρώτη στιγμή, λέγαμε ότι μάλλον μόνος την έβαλε την βόμβα».

«Η βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα αρκουδάκι και δεν υπάρχει άλλη τέτοιου είδους βομβιστική επίθεση στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Δεν ήταν μικρό αρκουδάκι, αλλά ένας μεγάλος λούτρινος αρκούδος. Δεν ξέρω ποιος έξυπνος πήγε και έβαλε έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν σαν να φώναζε «θέλω να βρείτε την βόμβα» και… την βρήκαν όντως την βόμβα! Την βρήκε ο άνθρωπος που ήταν υπάλληλος στο προσωπικό της ασφάλειας του και είχε πάει η αστυνομία για να την εξουδετερώσει».

«Μετά ο ίδιος, ενώ είχε γίνει κανονικά έρευνα από την αστυνομία και μάλιστα η αντιτρομοκρατική την είχε κάνει, στις εκπομπές τις ραδιοφωνικές και τις τηλεοπτικές είχε μπλέξει για αυτή την υπόθεση κόσμο και ντουνιά» συμπλήρωσε η γνωστή δημοσιογράφος στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Τράγκας: Στο φως φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας του στην Κέρκυρα

Το κόλπο του Γιώργου Τράγκα με τις αποδείξεις - Πώς «καθάριζε» τα λεφτά που φέρεται πως λάμβανε από εκβιασμούς

Share