Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η περιουσία του - Η αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Μαρίας Καρρά

Απέχει πολύ από τα 100 εκατομμύρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η περιουσία του - Η αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Μαρίας Καρρά

Μπορεί ο Γιώργος Τράγκας να έχει φύγει από την ζωή εδώ και αρκετούς μήνες, όμως το θέμα της περιουσίας του ακόμα δεν έχει διατεθεί. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις έχουν δεσμευτεί τόσο όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, όσο και τα χρήματα που διέθετε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς (δείτε εδώ πως φοροδιέφευγε ο δημοσιογράφος).

Ο δικηγόρος της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς μίλησε αναλυτικότερα για την υπόθεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, τονίζοντας πως οι κατηγορίες για την πελάτη του είναι αρκετά αόριστες.

Αυτή είναι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα

«Η Μαρία Καρρά κατηγορείται για εκβίαση, απάτη, απιστία και νομιμοποιήσεις μαύρου χρήματος. Αναγράφονται έτσι χωρίς να αποδεικνύεται κάτι για όλα τα παραπάνω.

Χωρίς να εισφέρεται μία πράξη, είναι αόριστα», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά για τις κατηγορίες που της αποδίδουν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Όσο για το συνολικό ποσό της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ο Θεόδωρος Μαντάς ανέφερε: «Το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα και της συζύγου του ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Βιάζομαι να πω ότι δεν είναι μικρό το ποσό αλλά διαφέρει πάρα πολύ από τα ποσά των 100 -140 εκατομμυρίων που έχουμε όλοι ακούσει τις τελευταίες μέρες ως δήθεν περιουσία του εκλιπόντος.

Τράγκας - Σύζυγος

Πως έμενε "αόρατος" με τις εταιρίες και τα δάνεια όλα αυτά τα χρόνια

Μέρα με τη μέρα στο φως έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την "αμύθητη" όπως χαρακτηρίζεται περιουσία του Γιώργου Τράγκα, και στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα πολυτελή ακίνητά του, οι εταιρείες του αλλά και γενικότερα οι κινήσεις που έκανε.

Μετά λοιπόν από τον θάνατό του από κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο και τα εξώδικα που αντάλλαξαν οι κληρονόμοι του για τη διαθήκη, κινητοποιήθηκε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος και διέταξε μόλις πριν από λίγες ημέρες να δεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσιογράφου και της χήρας του, Μαρίας Καρρά, αλλά και δύο ακόμα προσώπων που βρίσκονταν κοντά στον Γιώργο Τράγκα όσο ήταν εν ζωή και έχουν εμπλακεί στις εταιρίες του.

Είχε προηγηθεί ένα συνεχές… κρυφτό του Γιώργου Τράγκα με την εφορία που κράτησε πάνω από 20 χρόνια, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς γινόταν να δηλώνει κάτοικος Μονακό και να...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr