«Μου είναι αδιάφορο...» - Η απάντηση του Φοίβου Παπαδάκη στα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου

«Άλλο η κριτική και άλλο οι χαρακτηρισμοί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου είναι αδιάφορο...» - Η απάντηση του Φοίβου Παπαδάκη στα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/6) ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στην Τίνα Μεσσαροπούλου που είπε για εκείνον ότι ο θησαυρός είναι τελικά άνθρακας (δείτε εδώ ολοκληρωμένο το σχόλιό της).

Την ίδια στιγμή ο νεαρός δημοσιογράφος μίλησε και για τον πατέρα του ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του κάποια στιγμή.

Οι δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη

«Πρώτη φορά τηλεόραση, είμαστε μια ομάδα δεμένη. Δίπλα στη Μάριον μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Η πρόθεσή μου είναι να είμαι σε αυτή την ομάδα και του χρόνου, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει την κουβέντα αυτή. Τα νούμερα τα κοιτάς, αλλά βέβαια είναι αρχή ακόμα, είμαστε μια νέα εκπομπή.

Επομένως πιστεύω ότι με τον καιρό θα κερδίσουμε και τα νούμερα γιατί γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Είμαι πολύ δεκτικός στην κριτική, την επιζητώ. Άλλο βέβαια η κριτική και άλλο οι χαρακτηρισμοί. Το άτομο που μου έκανε χαρακτηρισμούς, μου είναι αδιάφορο», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Συμβαίνει να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Εγώ δε βιώνω τη σύγκριση. Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης, άλλες εποχές. Δουλεύω σε site πάνω από 10 χρόνια, έχω δημοσιογραφική εμπειρία, και τώρα αποκτώ και τηλεοπτική εμπειρία.

Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι, και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει ως πατέρας. Με τον πατέρα μου μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και θέματα. Ο πατέρας μου καθημερινά μου δίνει συμβουλές, μου λέει μπράβο πολύ συχνά, όταν το αξίζω.

Μου φαντάζει πολύ μακρινό σενάριο να συνεργαστώ με τον πατέρα μου, να είμαστε στην ίδια εκπομπή… δεν νομίζω πως θα γίνει.

Ο πατέρας μου έλειπε από το σπίτι λόγω της δουλειάς, το σέβομαι, είναι μια δουλειά δύσκολη. Η μητέρα μου είναι πιο ήρεμη, μας βλέπει λιγότερο όλους πλέον», κατέληξε.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη για τους γιους του

Το βράδυ της Τρίτης (29/6), ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, καθώς και στην καριέρα που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν οι γιοι του.

Αρχικά, μιλώντας για τον Φοίβο, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Διάβασα κάπου "άνθρακας ο χρυσός" επειδή κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Κάποιοι, όχι κάποιος. Δεν το κατάλαβα αυτό το πράγμα. Περίμεναν να βγει ο Φοίβος στην τηλεόραση και να τους σαγηνεύσει όλους στα πρώτα δευτερόλεπτα. Επιβεβαιώνεται αυτό, ότι είναι δύσκολη η καριέρα των παιδιών που ο πατέρας κάνει την ίδια δουλειά. Δεν είναι απόλυτο αυτό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιό του, Ιάσωνα και την εμφάνισή του στο X- Factor: «Ο Ιάσωνας δεν ήταν διαγωνιζόμενος στο X-Factor αλλά επειδή πήγε με έναν διαγωνιζόμενο που συνεργάζεται, είπε κι ένα τραγούδι. Ο Ιάσωνας είναι καταπληκτικός μουσικός, γράφει ξένη μουσική και στίχους. Είναι κι αυτός ένας κούκλος, αλλά είναι ξανθός».

Τέλος, για τον γιό του, Κωνσταντή: «Ο Κωνσταντής μου έχει κάνει και δύο εγγονάκια. Είναι ένα φοβερά ήπιων τόνων παιδί. Είναι το παιδί μου από τον πρώτο μου γάμο, καταπληκτικός. Είμαστε πολύ δεμένοι και οι τέσσερίς μας. Τα τρία αγόρια κι εγώ. Έρχεται από πίσω η νέα φουρνιά, ο Γιώργος μου και ο Αλέξανδρος, τα δύο εγγονάκια μου».