«Όσο αλαζονικό και να ακούγεται, δημιούργησα αυτή τη ζώνη!» - Η αποκάλυψη βόμβα του Παπαδάκη για τη νέα σεζόν

«Τώρα αποφάσισα να αλλάξω αγώνισμα, σκυταλοδρομία...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όσο αλαζονικό και να ακούγεται, δημιούργησα αυτή τη ζώνη!» - Η αποκάλυψη βόμβα του Παπαδάκη για τη νέα σεζόν

Το βράδυ της Τρίτης 28/6 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show, ήταν καλεσμένος, αν όχι ο, ένας από τους κορυφαίους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί και ο "βασιλιάς" της πρωινής ζώνης καθώς για πάνω από τρεις δεκαετίες κρατά τα ηνία της πρωινής ενημέρωσης με επιτυχία, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε με αινιγματικό τρόπο για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη

Για ένα πράγμα δηλώνει περήφανος: «Είμαι περήφανος ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη. Όσο αλαζονικό και να ακούγεται δεν υπήρχε τηλεόραση σε αυτή την ώρα. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας». «Αν έκανα κλασικό αθλητισμό, έκανα μαραθώνιο, τώρα αποφάσισα να αλλάξω αγώνισμα, σκυταλοδρομία» συνέχισε με ατάκα όλο νόημα στη συνέχεια.

Οι εκπομπές του μία προς μία όλες αποτελούν κομμάτι αναπόσπαστο της τηλεοπτικής ιστορίας. Από τους «Τρεις στον αέρα» και την «Κόκκινη Κάρτα» μέχρι την «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Δέκα με τόνο».

Περιμένει μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ - Θα έχει στο πλευρό του την...

Πολλαπλές οι αποκαλύψεις στο πλατό της Κατερίνας Καινούριου, στην Super Κατερίνα, την Πέμπτη 19/5, καθώς μετά την επιβεβαίωση για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η δημοσιογραφική ομάδα προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη. Αυτή τη φορά θέμα συζήτησης ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα.

Ο φημισμένος παρουσιαστής έχει υπογράψει για την συνέχεια της εκπομπής του και τον επόμενο χρόνο και βρισκόταν σε αναζήτηση για μία δημοσιογράφο που θα συμπλήρωνε την ομάδα του, θα ήταν στο πλευρό του ως συμπαρουσιάστρια και την μεθεπόμενη χρονιά, όπου ο ίδιος θα αποχωρίσει από την παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα, θα ανάβει εκείνη τα καθήκοντά του.

Η γυναίκα αυτή φαίνεται πως θα είναι η Μαρία Αναστασοπούλου, στην οποία έχει γίνει ήδη η πρόταση και η επιθυμία και της ίδιας αλλά και του Γιώργου Παπαδάκη για την συνεργασία τους είναι μεγάλη. Έχει δεχθεί διαφορετικές προτάσεις μέχρι στιγμής για εκπομπές της πρωινής ζώνης και από το κανάλι του ΣΚΑΪ, ωστόσο η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή την Παρασκευή 20/5, από όπου περιμένει την απάντηση και ο ANT1.