«Έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, ας το κοιτάξει αυτό!» - Πυρ και μανία ο Λιάγκας στο Πρωινό

«Εγώ δεν τον αντιπαθώ, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, ας το κοιτάξει αυτό!» - Πυρ και μανία ο Λιάγκας στο Πρωινό

Ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα είχε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, την Πέμπτη 30/6, με αφορμή τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο αυτή τη φορά το ξέσπασμά του δεν αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά τον δικηγόρο της Όθων Παπαδόπουλο, και τις δηλώσεις που έκανε για την εκπομπή τους αλλά και για τον ίδιο προσωπικά.

Οι αφοπλιστική απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Όθωνας Παπαδόπουλος ο οποίος έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, -ας το κοιτάξει αυτό- πως δεν καταλαβαίνει ότι κανένας δεν θέλει μία μάνα να έχει σκοτώσει τα τρία της παιδιά; Κανένας! Μακάρι να είχε στοιχεία ο άνθρωπος και να είχε πειστεί και ο ίδιος. Θα επαναλάβω σε προσωπικό επίπεδο το ερώτημα, για το αν με πάθος υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που ξέρει ότι είναι ένοχος ή με πάθος υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι αθώος.

Θα ‘θελα να το ξέρω. Για να βγάλω συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Βγήκε και είπε χθες ότι με αντιπαθεί. Εγώ δεν τον αντιπαθώ, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 Πυρ και μανία ο Λιάγκας στο Πρωινό

«Θα το πω για πρώτη φορά ξεκάθαρα. Κάποιοι εσφαλμένα, και αναφέρομαι στη Ρούλα Πισπιρίγκου που με βλέπει αυτή τη στιγμή και το ξέρω, θεωρούν ότι υπάρχουν φιλικές και εχθρικές εκπομπές. Όπως σας το λέω. Αυτό και μόνο ως θεωρία κάποιων ανθρώπων είναι παράκρουση, είναι τρελό.

Δηλαδή τι πιστεύουν κάποιοι, ότι υπάρχουν εκπομπές που θέλουν μία μάνα να έχει σκοτώσει τρία παιδιά και υπάρχουν εκπομπές που δεν θέλουν μία μάνα να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά; Όλοι οι λογικοί άνθρωποι θέλουν μία μάνα να είναι αθώα, ξεκάθαρα.

Όπως και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει το οποιοδήποτε ελαφρυντικό, αν αποδειχθεί ότι σκότωσε τα τρία παιδιά. Μόνο αν υπάρχει τρέλα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αποκάλυψη σοκ από Λιάγκα - Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα σε άτομο που κατέθεσε

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν καταθέσει στην Πάτρα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου , Ελένη Λεγάτου,ο πατριός της, αλλά και η αδερφή της, Δήμητρα, το πρόσωπο που σχετίζεται περισσότερο με την υπόθεση, καθώς βρισκόταν στο σπίτι, μαζί με τη Ρούλα, όταν άφησε την τελευταία της πνοή η Ίριδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης 23/6, αναμένεται ακόμα μία δίωξη και όχι πλημμεληματικού χαρακτήρα, αλλά κακουργηματικού.

«Μπορεί να αφορά σε κάποιο πρόσωπο που ήδη έχει καταθέσει στις Αρχές», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής και συνέχισε: «Πώς θα συλληφθεί, αν συλληφθεί; Δύο είναι οι μέθοδοι.

Ή θα δοθεί η εντολή από την εισαγγελέα και θα πάει το περιπολικό να το πάρει όπου κι αν είναι, ή όπως έγινε με τη Ρούλα, θα καλέσουν τον άνθρωπο στη ΓΑΔΑ για δεύτερη κατάθεση. Το άτομο αυτό την πρώτη φορά κατέθεσε με όρκο, στην δεύτερη κατάθεση όμως θα του πουν ανωμοτί».