«Θεωρώ ότι Γιώργος και Φαίη τέλος» - Η Ζήνα Κουτσελίνη προβλέπει το τηλεοπτικό μέλλον της Σκορδά

Σε μία συζήτηση με πολύ χιούμορ με το Νίκο Μουτσινά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θεωρώ ότι Γιώργος και Φαίη τέλος» - Η Ζήνα Κουτσελίνη προβλέπει το τηλεοπτικό μέλλον της Σκορδά

Η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίστηκε την Πέμπτη 30/6 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και η συζήτησή τους είχε πολύ ενδιαφέρον. Μάλιστα, οι «βόμβες», που έριξε για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά(δείτε εδώ την αντίδρασή της για τα επαγγελματικά της on air) και του Γιώργου Λιάγκα, αναστάτωσαν τον παρουσιαστή και τους τηλεθεατές.

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για Σκορδά - Λιάγκα

«Το πιο πιθανό εμείς οι δύο να κάνουμε ντουέτο παρά αυτοί οι δύο. Αυτοί δεν υπάρχει. Το υπογράφω. Θεωρώ ότι ο Γιώργος και Φαίη τέλος. Είναι γεγονός ότι του χρόνου θα σου έρθει καλεσμένη μόνη της η Φαίη. Πρωινή ώρα.

Δεν είναι κακή ώρα στις 9-12. Πιάνει λίγο Λιάγκα, πιάνει λίγο Σταματίνα, πιάνει λίγο Σταματίνα. Είναι ξεκάθαρη η Φαίη, δεν μπορεί άλλο να κάνει τη Ζήνα!

Στην κρατική δεν θα πάει, στο Mega ερωτηματικό, στον ΑΝΤ1 φεύγει, στο Open μπααα, ο κ. Γιάννης δεν είναι για τη Φαίη. Alpha δεν γίνεται είναι η Katken, πρόσεχε τι λες. Μπορεί να μας έρθει στο Star. Κι εγώ ακούω» είπε με νόημα.

«Όλοι κάποιοι κλέβουνε» ήταν το σχόλιό της για το γεγονός ότι η ψυχαγωγία «έκλεψε» από την ενημέρωση.

«Εγώ τους κλέβω όλους, είμαι λίγο Νικολούλη, λίγο από Τατιάνα, λίγο από Θρασκιά, είμαι λίγο από Άννα Δρούζα» είπε με χιούμορ.

«Η Φαίη θα χάσει αν ασχοληθεί με...» - "Καταπέλτης" η Ζήνα Κουτσελίνη για την παρουσιάστρια του Αντ1

Η κάμερα του Happy Day, βρέθηκε σε event όπου μεταξύ άλλων έδωσε το παρών η Ζήνα Κουτσελίνη. Η αγαπητή παρουσιάστρια τουStar, η οποία είχε μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου της (δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση του Star) αλλά απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με την αδυναμία της όπως έχει η ίδια εξομολογηθεί, τη Φαίη Σκορδά.

«Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό που για 8η φορά θα συνεχίσουμε με το Star που με ανέδειξε».

Ρωτήθηκε στη συνέχεια για τα τηλεοπτικά και συγκεκριμένα για το δίδυμο Σκορδά – Λιάγκα και σύμφωνα με την ίδια αυτή τη σεζόν η Φαίη δεν βρισκόταν στο στοιχείο της. «Η Φαίη είναι καθαρά ψυχαγωγικό πρόσωπο, το να ασχοληθεί και πάλι με το ίδιο ύφος πρωινού θα χάσει μακροπρόθεσμα. Αν η σκέψη της είναι να παραμείνει με ξεχωριστό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα θεωρώ ότι πήρε τη σωστή απόφαση.

«Είναι δίκαιο και για τον Γιώργο και για τη Φαίη να έχουν ο καθένας τη δική του εκπομπή» είπε κλείνοντας...