Στιγμές ευτυχίας για την Αντελίνα Βαρθακούρη - Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία άκρως εντυπωσιακή ροζ τούρτα

Οι αναρτήσεις στα social με την οικογένειά της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Αντελίνα Βαρθακούρη - Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία άκρως εντυπωσιακή ροζ τούρτα

Την Τετάρτη 29/6 είχε τα γενέθλια η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία πρόσφατα ταξίδεψε στη Σύμη για τις οικογενειακές της διακοπές και τα γιόρτασαν όλοι μαζί εκεί σε ένα πανέμορφο τοπίο. Η παρουσιάστρια μετά από αρκετούς μήνες, ανέβασε στο instagram νέες φωτογραφίες της.

Βέβαια, δεν αποκάλυψε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, που, όπως πρώτος ο Χάρης Βαρθακούρης είχε κάνει γνωστή σε πρόσφατη συνέντευξή του - η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε και πάλι μελαχρινή.

Πέρασε την ιδιαίτερη μέρα δίπλα στον σύζυγό της και τις δυο τους κόρες και έσβησε μία άκρως εντυπωσιακή και ροζ λουλουδένια τούρτα αποκαλύπτοντας πως έκλεισε τα 38 της χρόνια.

Οι αναρτήσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα γενέθλιά της

Μάλιστα, δημοσίευσε και μία ανάρτηση με όλη την οικογένεια Βαρθακούρη αγκαλιά και έγραψε:

«38 ετών σήμερα!!!Όλα όσα χρειάζομαι τα κρατώ σφιχτά στην αγκαλιά μου…εκεί βρίσκεται η δύναμη μου, η ψυχική και η πνευματική μου υγεία, τα όνειρα μου, το σήμερά μου, εκεί βρίσκω τον δικό μου Θεό, εκεί ταπεινώνομαι και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Είμαι ευτυχισμένη και γεμάτη που ζω και μεγαλώνω, λέω φωναχτά και μου υπενθυμίζω την ηλικία μου, προσεύχομαι να μην χάσω τον δρόμο μου και τις αξίες μου, κοιτάω με ορθάνοιχτα μάτια τα λάθη μου, δεν φοβάμαι, έχω αμέτρητα όνειρα και είμαι εδώ να παλέψω γι’ αυτά, να αντέχω να χάνω, να ρουφάω κάθε μέρα γνώση, να νικάω και να διασκεδάζω τις νίκες μου.

Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα σε πολλά επίπεδα.
Νιώθω κερδισμένη και είμαι γιατί αυτή τη χρονιά έμαθα πως το νόημα είναι αλλού, αλλού είναι ο πλούτος, αλλού κατοικούν οι αξίες, αυτές που κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει.

Αποστασιοποιήθηκα όταν ένιωσα πως κάτι έκανα λάθος, κάτι δεν έβλεπα σωστά και μου έδωσα χώρο και χρόνο.
Οτιδήποτε άλλο με αφήνει παγερά αδιάφορη γιατί πολύ απλά τη ζωή μου την δημιουργώ εγώ, τα όνειρά μου τα κατακτώ εγώ, στο “πλοίο” της ζωής μου είμαι καπετάνισσα εγώ κι εγώ κάνω κουμάντο, εγώ ορίζω το αν “κάνω”, εγώ με “κοστολογώ” κι εγώ αποφασίζω αν θα παίξω και σε ποιο γήπεδο γιατί εγώ παίρνω την ευθύνη.

Μην φοβάστε να σας αγαπάτε, μην ντρέπεστε να σας δίνετε αξία…αν δεν δώσετε εσείς στον εαυτό σας τότε δεν θα σας δώσει κανείς.
Χαμογελάστε, δουλέψτε σκληρά, έχετε αγάπη, αξιοπρέπεια, υπομονή, ντομπροσύνη και θα καταφέρετε τα πάντα.
Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας σταματήσει.

Να θυμάστε πάντα πως ο χρόνος είναι σοφός…ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις, ο χρόνος σε δικαιώνει αν αξίζεις και σε αποδομεί αν έχεις φερθεί άτιμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ζωής μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου που δεν σταμάτησαν να μου κρατούν το χέρι ακόμα κι όταν έξω είχε πολλά μποφόρ.

Είμαι ευγνώμων σε αυτούς που αγαπώ και με αγαπούν και σε αυτούς που με δυσκόλεψαν και με πόνεσαν…όλοι σας με κάνατε καλύτερη! 38 καλώς ήρθατε…Ζωή σε περιμένω…Σας αγαπώ πολύ, σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου! Σηκώνω πανιά για καινούργια ταξίδια αλλά πάντα με την ίδια παρέα…με αυτούς που δεν μου άφησαν το χέρι!Χρόνια μου πολλά!»

οικογένεια Βαρθακούρη

Άκρως ανανεωμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη

Μετά το τέλος του Σου - Κου Family, δηλαδή μετά τις 19/7/2021, η Αντελίνα Βαρθακούρη άρχισε να μειώνει τις δημόσιες εμφανίσεις σε χώρους που υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι ενώ λίγους μήνες αργότερα έκανε την τελευταία ανάρτηση με το πρόσωπό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε την φωτογραφία εδώ).

Από τότε η Αντελίνα έχει προτιμήσει να κρατήσει την εικόνα της για.. τον εαυτό της! Ενώ είναι ενεργή στα media προτιμά να ανεβάζει τοπία, οικογένεια και οτιδήποτε άλλο πέρα από εκείνη κι αυτό γιατί... όπως φέρεται ετοιμάζει να κάνει come back στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θέλει να επιστρέψει φουλ ανανεωμένη!

Όμως, πριν από λίγα 24ωρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στην Σύμη και για πρώτη φορά μετά από καιρό έβαλε τον εαυτό της ανάμεσα σε αυτά!

Φρόντισε βέβαια να κρύψει τα μαλλιά της που πλέον τα έχει αντί για ξανθά μελαχρινά και να μην φαίνεται το σώμα της που είναι πια αδυνατισμένο και στεγνό.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

Αντελίνα Βαρθακούρη πως είναι σήμερα