"Κόλαφος" η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη - «Μου κόστισε επαγγελματικά και ψυχικά»

«Η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Παρασκευής (1/7) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να τοποθετηθεί για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, αλλά και για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου

«Έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Έφυγα από τη δουλειά τότε. Δεν θέλω να συζητάω για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη, όποιο τραύμα κι αν άφησε, το μετασχημάτισα. Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος.

Το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη δεν θέλω να σκέφτομαι αν μου κόστισε επαγγελματικά, μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά».

Θέλησα να κάνω οικογένειά και έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, είναι δυο ανεξάρτητα παιδιά. Δεν παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Το διαζύγιό μας σίγουρα πείραξε αρχικά τους γιους μας, αλλά έχουμε μια βαθιά αγάπη με τον Χρήστο Φερεντίνο».

Η Σοφία Παυλίδου χαμογελάει ξανά 4 χρόνια μετά το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 19/5, αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό της βήμα για την περίοδο του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση.

Όταν η ίδια ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο πως αισθάνεται που επέστρεψε στον χώρο, ο οποίος της άφησε πολύ βαθιά τραύματα, ύστερα από το κακοποιητικό περιστατικό που βίωσε με τον Μάνο Παπαγιάννη, απάντησε πως η χαρά της είναι τεράστια και έδωσε περισσότερη έμφαση στο γεγονός πως δεν υπάρχουν πλέον τα μέτρα της πανδημίας παρά στην ανάμνηση του γεγονότος. Αναλυτικότερα γι' αυτό είχε μιλήσει σε προηγούμενη συνέντευξη.

«Είναι η δουλειά μου και είμαι χαρούμενη που δεν υπάρχουν τα μέτρα, δεν έχουμε τον κίνδυνο, θα ανοίξουμε, θα κλείσουμε, μάσκες, εμβόλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.