Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Γιάννη Πλούταρχο - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Γιάννη Πλούταρχο - Έγινε γνωστό πως...

Τα ευχάριστα νέα έχουν "σκάσει" για τον Γιάννη Πλούταρχο καθώς όπως έγινε γνωστό παρουσίασε μια ακόμη επιτυχία με τον τίτλο του τραγουδιού «Πως Την Έχεις Δει», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Πως Την Έχεις Δει» είναι ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο με τη μοναδική και γεμάτη ψυχή ερμηνεία του καταξιωμένου Γιάννη Πλούταρχου. Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Κακοσαίος (στον οποίο χρεώνουν ότι είναι σε σχέση με την κόρη της Δέσποινας Βανδή) και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής.

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου

«Έχω συγκινηθεί δύο φορές πάνω στη σκηνή όταν...»

Η κάμερα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» τρύπωσε στα backstage των γυρισμάτων για την εορταστική, Αναστάσιμη εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» και συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους και τον καλεσμένο του Γιάννη Πλούταρχο, οι οποίοι μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

«Καλό παιδί όνομα και πράγμα» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους, χαριτολογώντας για τον τραγουδιστή.

Έπειτα ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε πως θα κάνει περιοδεία στην Αμερική και τον Καναδά το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ σχολίασε και τις εμφανίσεις της κόρης του, στο πλάι του. «Η Κατερινούλα μου είναι πολύ γλυκιά χροιά. Το κάνει ερασιτεχνικά και μου αρέσει που το αντιμετωπίζει έτσι».

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τις δύο φορές που συγκινήθηκε επί σκηνής, κάτι που που προσπαθεί να αποφεύγει. «Είναι δύσκολο για έναν επαγγελματία να υπάρχει συναισθηματική φόρτιση. Μία φορά είναι όταν άκουσε την “Πανσέληνο” από τη Χαρούλα Αλεξίου. Σπας μέσα σου. Μια άλλη φορά είναι όταν είπα τον “Μπαρμπαγιάννη” του Καζαντζίδη» ανέφερε.