Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Μάριος Καπότσης μαζί με την Κόνι Μεταξά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε πολύ λίγο καιρό από τώρα αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη στις 9 Ιουλίου.

Όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Βέβαια, ο Μάριος Καπότσης μαζί με την Κόνι Μεταξά πραγματοποίησαν μια κοινή βραδινή έξοδο κάνοντας ένα διάλειμμα για λίγο από τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Η κάμερα του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο κι όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες διασκέδασαν με την ψυχή τους. (Δείτε εδώ τον λόγο που δεν θα έχουν παιδιά στον γάμο τους).

Αποκλειστικές φωτογραφίες Καπότση - Μεταξά

Αποκλειστική φωτογραφία της Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

Μάριος Καπότσης - Κόνι Μεταξά αποκλειστικές φωτογραφίες

Αποκλειστικές φωτογραφίες Καπότση - Μεταξά

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της, Μάριο, λίγο πριν το γάμο τους

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το γάμο της χρονιάς με τον αγαπημένο της, Μάριου Καπότση . Η τραγουδίστρια μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου της, τους έξι κουμπάρους αλλά και για τον αρραβωνιαστικό της.

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος βοήθησε πάρα πολύ στα τηλέφωνα για επιβεβαιώσεις. Πήρε 300 τηλέφωνα! Θα έχουμε έξι κουμπάρους. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι! Δεν έχω κάποιο κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου… Είναι απρόβλεπτος!» ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

«Ο Μάριος είναι ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει, βοηθάει και άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση του, είναι πολύ σημαντικό για μια δυναμική γυναίκα. Μιλάει πάρα πολύ στο τηλέφωνο! Αυτό που δεν αντέχω είναι που συνέχεια με μαλώνει. Κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο» αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.