«Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε!» - Απασφάλισε η Σολωμού με τον ντόρο για εκείνη και τον Mente Fuerte

«Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε!» - Απασφάλισε η Σολωμού με τον ντόρο για εκείνη και τον Mente Fuerte

Το πρωί της Παρασκευής 1/7, μία πολύ όμορφη και ουσιαστική συνέντευξη, παραχώρησε η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε αναλυτικά για τον Μάριο Αθανασίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα σκηνικό από όταν χώρισαν, αναφέρθηκε στον κορυφαίο ρόλο της Ράνιας στη σειρά «Singles», αλλά και στην φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού

«Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι η persona μου.

Μία απάντηση ήταν “πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά. Ναι, μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”».

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

Ο Αλέξης Γεωργούλης "σπάει" τη σιωπή του για τη σχέση του με την Σολωμού

Καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 30/6, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ρωτήθηκε για την Μαρία Σολωμού. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι περίπου το 2000, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν το είχε παραδεχτεί δημόσια - αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

«Προσωπικά είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η προσωπική μου ζωή έχει γεμίσει με... πάρα πολλά», είπε με χιούμορ για το φορτωμένο του πρόγραμμα μετά από ερώτηση για τα προσωπικά του.

«Ήταν χρόνια πίσω. Το παραδέχτηκε ο ένας στον άλλο και ποτέ κανείς δεν ρώτησε πριν το γράψει. Ήταν πριν το 2000. Δεν είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη να πούμε τότε ότι ήμασταν ζευγάρι», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.