«Μήπως είχες ετοιμαστεί για να κάνεις μια άλλου είδους συζήτηση;» - Ο απίστευτος διάλογος Σκορδά με Ρώπα στο Πρωινό

«Άμα σε μια εκπομπή και οι δύο φτάνουν… δεν γίνεται»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μήπως είχες ετοιμαστεί για να κάνεις μια άλλου είδους συζήτηση;» - Ο απίστευτος διάλογος Σκορδά με Ρώπα στο Πρωινό

Το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 καλεσμένη στην εκπομπή και τον καναπέ του Πρωινού, ήταν η Χρύσα Ρώπα. Η λαμπερή και με το εκρηκτικό ταλέντο ηθοποιός, συνάντησε την Φαίη Σκορδά μόνο, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας απουσίαζε αφού το πρωί της ίδιας μέρας έγινε γνωστό πως νοσεί από κορωνοϊό.

Οι δύο κυρίες ξεκίνησαν την όμορφη κουβέντα τους, ωστόσο λίγο αργότερα, με αφορμή την απουσία του, έγινε ένας απίστευτα απολαυστικός διάλογος μεταξύ τους!

Οι επικές ατάκες Σκορδά και Ρώπα

Φαίη: Βάζουμε μια άνω τελεία. Πες τι έχεις να πεις για τα περαστικά.
Χρύσα: Περαστικά στον Γιώργο. Περιέργως μου λείπει.

Φαίη: Δεν το περίμενες ότι θα έχεις αυτό το συναίσθημα. Μήπως είχες ετοιμαστεί ψυχολογικά για να κάνεις μια άλλου είδους συζήτηση και τώρα έπεσε η ταχύτητα. Την είχες ανεβάσει την ταχύτητα, είχε ανέβει η αδρεναλίνη εκεί πάνω, βλέπεις εμένα κατέβηκε η ταχύτητα.

Χρύσα: Όχι, σε έχω κι εσένα για υψηλές αδρεναλίνες. Άμα σε μια εκπομπή και οι δύο φτάνουν… δεν γίνεται. Κάποιος πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες.

"Βαρβάτη" μεταγραφή στο ΣΚΑΙ - Παίρνει τα σκήπτρα της πρωινής ζώνης η Σκορδά

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί το ζήτημα με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, εφόσον έγινε γνωστό πως την Πέμπτη 30/6 έληξε και επίσημα το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου. Ενώ λοιπόν όλες οι πληροφορίες έλεγαν και "έδειχναν" πως πάει προς Κηφισιά η μεγάλη παρουσιάστρια, και συγκεκριμένα προς την πρωινή ζώνη 9:00 - 12:00, το πρωί της Παρασκευής 1/7 "έσκασε" το αποκλειστικό σαν "βόμβα" από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτή την ανατροπή, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από την εκπομπή, η παρουσιάστρια είναι κυριολεκτικά μία ανάσα πριν δώσει τα χέρια για να αναλάβει τα ηνία της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ, στην ζώνη 9:00 - 12:00, μία ζώνη που και η ίδια έχει δηλώσει πως προτιμά μιας και στο διάστημα 9:00 - 10:00 ο ανταγωνισμός είναι περιορισμένος.

Την παρουσιάστρια θα διαδέχονται οι Αταίριαστοι, και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε ακουστεί πως θα αναλάβει τη δική τους ζώνη, όμως θα πάει σε εκείνη του Σαββατοκύριακου.

Βαρβάτη