Βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου

Ομόφωνα δεκτή από το δικαστήριο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου

Ομόφωνα δεκτό έκανε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το αίτημα για αντικατάσταση προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αποφυλακίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Με την ίδια απόφαση του επέβαλλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ. Στο άκουσμα της απόφασης η σύζυγος του, Ελπίδα Νίνου, ξέσπασε σε κλάματα.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει την αποφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού με το σκεπτικό ότι δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει ίδια αδικήματα, αφού είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδες του είναι υποψιασμένες. Έτσι, εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και καταβολή εγγυοδοσίας 50.000 ευρώ.

 Βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Oι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του

Πολύ άσχημες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day, o ηθοποιός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγη ώρα, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο ηθοποιός διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με πόνους στην καρδιά, ωστόσο το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ALPHA είχε άλλες πληροφορίες, τις οποίες μάλιστα επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Όπως εξήγησε το Happy Day, ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνθηκε ενόχληση και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά και έτσι διακομίσθηκε από τις φυλακές στο νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν μέσα προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Μάλιστα, στην αρχή ο ηθοποιός ζήτησε να μην τον κρατήσουν προκειμένου να παραστεί στη δίκη του ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.