Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη λόγω κατηγοριών για κακοποίηση απέναντι στη συντρόφό του (δείτε εδώ ποια είναι). Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/7), με τη Βαρβάρα Κίρκη να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο συνεργάτης του τραγουδιστή, Δημήτρης Μουστάκας, είπε στο protothema.gr ότι ο κατηγορούμενος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της συντρόφου του.

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Τι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό για την σύντροφό του

Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Μπάρμπαρα Κίρκη. Το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί και ο φακός του Πρωινού τους έπιασε σε μια δημόσια εμφάνιση που είχαν οι δύο τους.

Εμείς είχαμε μια γνώση για το ποια είναι η ξανθιά κυρία στο πλάι του, αφού την είχαμε δει στο παρελθόν πολύ κοντά και με έναν άλλον τραγουδιστή. Τελικά ο Θέμης μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα την Πέμπτη 12/5 και επιβεβαίωσε πως στο κομμάτι των ερωτικών του είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα άφησε αιχμές πως δε θα έλεγε όχι ακόμα και στο σενάριο ενός παιδιού.

«Όταν είσαι μόνος σου, σου λείπει κάτι. Η παρέα η συντροφικότητα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά!»! Γάμος στα σχέδια του Θέμη Αδαμαντίδη υπάρχει; «Ποτέ δεν λέμε ποτέ» τόνισε στον Γρηγόρη Μπάκα!