Θέμης Αδαμαντίδης: Θύμα εκβιασμού και κλοπής - Τι απαντά ο δικηγόρος του μετά την σύλληψή του

Και την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέμης Αδαμαντίδης: Θύμα εκβιασμού και κλοπής - Τι απαντά ο δικηγόρος του μετά την σύλληψή του

Σε μια επίσημη ανακοίνωση προχώρησε ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, μετά τη σύλληψη του τραγουδιστή και την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του «έκανε μια ανυπόστατη μήνυση με σκοπό να τον εκβιάσει» ενώ όπως υποστηρίζει του έκλεψε 7.000 ευρώ από το σπίτι του.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια για την σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια για την σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Τι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό για την σύντροφό του

Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Μπάρμπαρα Κίρκη. Το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί και ο φακός του Πρωινού τους έπιασε σε μια δημόσια εμφάνιση που είχαν οι δύο τους.

Εμείς είχαμε μια γνώση για το ποια είναι η ξανθιά κυρία στο πλάι του, αφού την είχαμε δει στο παρελθόν πολύ κοντά και με έναν άλλον τραγουδιστή. Τελικά ο Θέμης μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα την Πέμπτη 12/5 και επιβεβαίωσε πως στο κομμάτι των ερωτικών του είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα άφησε αιχμές πως δε θα έλεγε όχι ακόμα και στο σενάριο ενός παιδιού.

«Όταν είσαι μόνος σου, σου λείπει κάτι. Η παρέα η συντροφικότητα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά!»! Γάμος στα σχέδια του Θέμη Αδαμαντίδη υπάρχει; «Ποτέ δεν λέμε ποτέ» τόνισε στον Γρηγόρη Μπάκα!