''Θα γίνει χαμός'': Το αγοράκι του Πετρετζίκη μεγάλωσε και εκείνος του ετοιμάζει παρτάρα

Το αξιολάτρευτο βίντεο που ανέβασε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θα γίνει χαμός'': Το αγοράκι του Πετρετζίκη μεγάλωσε και εκείνος του ετοιμάζει παρτάρα

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχουν σήμερα μεγάλες χαρές στο σπίτι τους, αφού ο μονάκριβός τους γιος έχει τα πρώτα του γενέθλια. Ο μπαμπάς Άκης ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο όπου διακρίνονται και τα πατουσάκια του μικρού, δηλώνοντας ότι του έχει ετοιμάσει φουλ πρόγραμμα και ένα φοβερό πάρτυ.

Οι δύο γονείς έχουν ξετρελαθεί τόσο με τον μικρό Αχιλλέα, όσο και με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, που αναμένεται σε λίγο καιρό. Συχνά ο γνωστός σεφ ανεβάζει στιγμιότυπα με τον μικρό, αφού είναι λογικό κάθε του κίνηση και αντίδραση σε αυτή την ηλικία να τον ενθουσιάζει. Μάλιστα πρόσφατα είχε μοιραστεί στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο ο μικρός Αχιλλέας τον υποδέχεται με το που γυρίζει σπίτι από την δουλειά, με τον μπαμπά του να συγκινείται.

Το νέο βίντεο του Πετρετζίκη για το πάρτι του μικρού Αχιλλέα

Είπε λοιπόν μέσω instagram:

«Το αγοράκι μας έχει γίνει 1 και ο μπαμπάς του έχει ετοιμάσει ένα πάρτι μοναδικό», έγραψε ο Πετρετζίκης για τον Αχιλλέα στο προφίλ του δείχνοντας τα ποδαράκια του γιου του. Στο ηχητικό ακουγόταν να συμπληρώνει: «Θα κάνουμε μία παρτάρα σήμερα. Θα γίνει χαμός».

Το φύλο του δεύτερου μωρού των Πετρετζίκη - Παπαμιχαήλ

Με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πριν καιρό στους διαδικτυακούς του φίλους πως πρόκειται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά καθώς η αγαπημένη του σύζυγος, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι έγκυος.

Ο ίδιος δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για το δεύτερο παιδάκι του, ωστόσο από την ανάρτηση που έκανε καταλάβαμε πως περιμένει κοριτσάκι. Οι δυο τους πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκαν και τον μεγάλο γιο τους, Αχιλλέα, ο οποίος έχει αρχίσει και μεγαλώνει, ενώ έκανε και τα πρώτα του βήματα (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση του σεφ).

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Άκης Πετρετζίκης μπαμπάς για δεύτερη φορά