«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η επιλογή ενός κράτους είναι...» - Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθαρίζει για την υιοθεσία

Τι υποστηρίζει για αυτό το θέμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η επιλογή ενός κράτους είναι...» - Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθαρίζει για την υιοθεσία

Ο παρουσιαστής του Καλό μεσημεράκι, μετά το φινάλε της σεζόν, βρέθηκε στην εκπομπή Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/7 και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για τη ζωή του αλλά και για πολλά που δεν είχε αναφερθεί μέχρι σήμερα!

Ο λόγος λοιπόν για το Νίκο Μουτσινά, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της σεξουαλικότητάς του, για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές, αλλά σχολίασε και τα όσα ισχύουν σχετικά με την υιοθεσία στη δική του περίπτωση.

Οι δηλώσεις όλο νόημα του Νίκου Μουτσινά

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως πραγματικά δεν ξέρει τι συμβαίνει και δεν προχωράει η υπόθεση της υιοθεσίας με τη δική του περίπτωση, και δεν θεωρεί πως ευθύνεται το γεγονός πως θα είναι μία μονογονική οικογένεια μιας και τέτοια προβλήματα τα αντιμετωπίζουν όλες του είδους οι οικογένειες στη χώρα μας.

Επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων και πως δεν πιστεύει πως στην Ελλάδα προτιμά το κράτος τα παιδιά να είναι πόσα μέσα σε ορφανοτροφεία παρά να δοθούν σε άτομα που θέλουν να γίνουν γονείς.

«Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς...»

Tο μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 είχε μιλήσει στην γλυκύτατη Ναταλί Κάκκαβα, και την εκπομπή «Όλα Γκουντ» για πολλά και διάφορα (δείτε εδώ τι είχε πει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή του αγανακτισμένος) όπως στην εκπομπή του και στο καλό που του κάνει, ενώ στάθηκε λίγο περισσότερο στο θέμα της υιοθεσίας, αλλά και στη μητέρα του που είχε τεράστια αδυναμία.

«Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», είπε αρχικά

Συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία, αν τελικά γίνει.

Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός που είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό, άμα αυτό δεν καθίσει καλά, αυτό θα μεγαλώσει όχι καλά».

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», πρόσθεσε στο τέλος.