«Μη μείνεις στα παχιά λόγια… Άστο!» - Το νέο μήνυμα του Γρηγόρη Γκουντάρα προς την Σκορδά

«Θα ακούσει πολλά γιατί σαφώς και την θέλουν δύο και τρεις...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μη μείνεις στα παχιά λόγια… Άστο!» - Το νέο μήνυμα του Γρηγόρη Γκουντάρα προς την Σκορδά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μιλά για την Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, ωστόσο αφορμή του σχολιασμού του το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα του Όλα Γκουντ, ήταν το τηλεοπτικό μέλλον της, το οποίο συζητιέται από όλους σχεδόν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να απευθυνθεί απευθείας στην όμορφη παρουσιάστρια στέλνοντας της ένα μήνυμα όλο νόημα!

Το μήνυμα στη Φαίη Σκορδά

«Θέλω να πω με αγάπη στη Φαίη πως αυτό που κάνει είναι το πιο κρίσιμο βήμα στην καριέρα της. Είναι η πρώτη φορά που κάνει μεταγραφή μόνη της. Μονάδα. Ενώ είναι σχετικά εύκολο να πεις ότι φεύγω από έναν σταθμό και να σταματήσεις μια συνεργασία όταν τα δεδομένα και οι συνθήκες δεν είναι αυτά που θέλεις, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις τον επόμενο σταθμό που θα εργαστείς έτσι ώστε να μπορέσεις να ανθίσεις και να είσαι σε ένα περιβάλλον που θα σε ευνοεί και θα αισθάνεσαι όμορφα.

Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και εδώ πρέπει να προσέξει πάρα πολύ γιατί ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ πιεσμένη, όπως επίσης ξέρω πολύ καλά ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Την καταλαβαίνω να μην έχει αποφασίσει γιατί σε αυτό το σταυροδρόμι της καριέρας της, που έχω την αίσθηση πως είναι το μεγαλύτερο, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και επιφυλακτική με αυτά που ακούει.

Θα ακούσει πολλά γιατί σαφώς και την θέλουν δύο και τρεις σταθμοί αλλά η ίδια πρέπει με την εμπειρία τόσων ετών να τα σταθμίσει και να δει ποια είναι τα πραγματικά χαρακτηριστικά που θα της δημιουργήσουν το πεδίο ώστε να λειτουργήσει σωστά και έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει. Αυτό έχω να της πω με αγάπη».

«Φαίη, επίσης, να σου πω μην μείνεις στα παχιά λόγια… Άστο» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο τέλος.

Η αινιγματική απάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κακκαβά και ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησαν στην κάμερα της «Super Κατερίνα», κάνοντας έναν απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς και αποκαλύπτοντας τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.

«Τελειώνει μια χρονιά που τα είχε όλα. Το κέρδος μου είναι η σχέση που απέκτησα με τον Δημήτρη. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, αν το βάλεις κάτω το Big Brother μία χαρά πήγε, δεδομένων των συνθηκών και του πώς έπρεπε να γίνει η παρουσίαση. Εμείς αλλιώς θέλαμε να παρουσιάσουμε και βρήκαμε άλλα στη πορεία», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν την ερχόμενη χρονιά στην «Super Κατερίνα» απάντησε: «Με την Κατερίνα θέλω να είμαι παντού, γιατί περνάω καλά μαζί της. Στη δουλειά πρέπει να σέβεσαι αυτόν που συνεργάζεσαι, δεν τον εκθέτεις, να τον κάνεις να περνάει καλά. Αυτό με την Κατερίνα το είχα, αυτό τα λέει όλα».