Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Μαυρίδης - Καθάργια: Αχώριστοι μετά το Asia Express απολαμβάνουν βουτιές στην πισίνα

Δείτε την πανέμορφη φωτογραφία που ανέβασε το ζευγάρι

Μαυρίδης - Καθάργια: Αχώριστοι μετά το Asia Express απολαμβάνουν βουτιές στην πισίνα
News 02.07.2022 20:37
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Τα γυρίσματα του Asia Express ολοκληρώθηκαν και οι συντελεστές τους επέστρεψαν πρόσφατα στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών είναι και το ζευγάρι Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστυ Καθάργια, οι οποίοι μετά το απαιτητικό διάστημα που πέρασαν στην Ασία απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και διακοπών. Αυτό το επιβεβαιώνει και η φωτογραφία που ανέβασε και η Καθάργια από την πισίνα στην οποία φαίνονται ευτυχισμένοι, χαλαροί και πολύ ταιριαστοί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες και από τότε παραμένει αχώριστο. Μάλιστα σε δηλώσεις που είχαν κάνει μετά το μυστήριο, αποκάλυψαν και λεπτομέρειες για τη σεμνή τελετή που έγινε μεταξύ γνωστών και φίλων, αλλά και για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, για την οποία ο Γιώργος Μαυρίδης αστειεύτηκε, αφού την θεώρησε ως υποκατάστατο του ταξιδιού του μέλιτος.

Η νέα φωτογραφία Μαυρίδη - Καθάργια από την πισίνα

Δε γνωρίζουμε που ακριβώς τραβήχτηκε η φωτογραφία, ωστόσο παραμένει εντυπωσιακή!

Η πανέμορφη φωτογραφία του Μαυρίδη και της Καθάργια από την πισίνα

Νέο μέλος στην οικογένειά τους μετά το Asia Express

Ακόμα δεν πρόλαβαν να πατήσουν το πόδι τους στη Θεσσαλονίκη πάντως και ανακοίνωσαν μέσω Instagram μια νέα προσθήκη στην οικογένειά τους.

Υπενθυμίζεται πάντως πως το αρχικό πλάνο ήταν να συμμετέχει στο παιχνίδι ο Μαυρίδης μαζί με τον κουμπάρο του Γιώργο Κατσινόπουλο, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος στο «The 2night Show», ωστόσο η παραγωγή προτίμησε τη σύζυγο του πρώτου. Ο Κατσινόπουλος βέβαια δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για αυτό, αφού θεωρεί ότι το ντουέτο των κουμπάρων θα έδιναν πολύ ''ψωμί'' στο διεθνές κοινό.

Πιο συγκεκριμένα οι δυο τους έχουν πλέον νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς, όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα γατάκι που βρήκαν στον δρόμο και αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης ζήτησε τη βοήθεια των followers του σχετικά με το όνομα που θα του δώσει.

«1,5 μήνα μετά γυρίσαμε Θεσσαλονίκη και βρήκαμε στο δρόμο αυτό το αιλουροειδες… Είπαμε να το κάνουμε μέλος της οικογένειας! Ψάχνουμε όνομα αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι χαρά μας! Υποψήφια ονόματα: 1:Φουσκα, 2:Τεκιλα, 3:Φιπστερ @fipsterr Ό,τι άλλο θέλετε δεκτό, ακούω», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Το γατάκι που υιοθέτησε ο Γιώργος Μαυρίδης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αναταραχές και αναταράξεις στο Asia Express - Ανακοινώθηκαν οι αντικαταστάτες του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Του ακρωτηριάστηκε το πόδι - Το παρανυφάκι που συγκίνησε τους πάντες στο γάμο του Μαυρίδη

Share