«Χρειάζεται να είμαστε απαιτητικοί στο σεβασμό!» - "Καταπέλτης" η Μαρία Πρωτόπαππα σε νέες δηλώσεις της

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Σασμού αποκαλύπτει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Χρειάζεται να είμαστε απαιτητικοί στο σεβασμό!» -

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα, ή αλλιώς Μαρίνα από την καθημερινή σειρά Σασμός (δείτε εδώ το μέλλον της στη σειρά) μίλησε στον Τηλεθεατή και έδωσε μία πολύ ουσιαστική συνέντευξη, μιλώντας για το αν νιώθει δυσφορία με τα στερεότυπα και για το αν ο κόσμος διψάει για σεβασμό. Πρόσφατα μάλιστα, εξομολογήθηκε και για τη ζωή της, και για τα όσα έχει περάσει...

Η εξομολόγηση της Μαρίας Πρωτόπαππα

Κάπου διάβασα αυτό που είπατε: «Προτιμούσα να γράφω , γράμματα, δεν είχα το θάρρος να μιλήσω, μέχρι μεγάλη. Κι έτσι ήταν ένα στοίχημα να κερδίσω τη διά λόγου επικοινωνία, χωρίς να ντρέπομαι».

«Η εσωστρέφεια σε σπρώχνει να ανοίξεις προς τα έξω, αλλά δίνει γερό εσωτερικό κέντρο».

Με τα στερεότυπα νιώθετε δυσφορία;

«Συχνά, ναι. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι αρκετά προχωρημένη. Προσπαθώ να δω καθαρά, χωρίς ευκολίες και συνήθειες. Δεν είναι απλό».

Καταπέλτης' η Μαρία Πρωτόπαπα σε νέες δηλώσεις της

Αντίθετα, στην κλειστή κοινωνία του χωριού οι γυναίκες είναι εγκλωβισμένες σε στερεότυπα;

«Όλοι ανεξαιρέτως είναι, μάλλον».

Ο κόσμος διψάει για σεβασμό;

«Έτσι μου φαίνεται. Έπειτα από απανωτές κρίσεις πολλών ειδών που περάσαμε, ως πολίτες πρώτα απ’ όλα διψάμε για προσοχή και σεβασμό, ακόμα και ως καταναλωτές. Χρειάζεται να είμαστε απαιτητικοί στο σεβασμό. Αλλά όταν δεν τον παίρνουμε, αποσυρόμαστε, ενώ φαίνεται ότι συμφωνούμε».

«Πέρασα κρίση ηλικίας αλλά...»

Το πρωί της Δευτέρας 6/6 η Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκε και έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς - δείτε εδώ ποιοι πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια - μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ εξέφρασε και ένα μεγάλο της παράπονο.

«Νομίζω πως για τον Σασμό ξέρω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler. Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια;

Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή βλέπει μια σειρά γιατί να ξέρει παρακάτω τι θα γίνει; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να ξέρεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει και αν είναι περισσότερο γαργαλιστικό», ανέφερε η ηθοποιός.

Και έπειτα αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά της ζητήματα: «Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξέβαφτω για να κοιμηθώ.

Οπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό. Και έτσι όμως να μην ήταν νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία. Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι».

«Πέρασα κρίση ηλικία στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου πολύ έντονα νιώθω όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα. Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.