«Γίναμε κάτι σαν οικογένεια...» - Η αποχαιρετιστήρια φωτογραφία της Αμαλίας Καβάλη με όλο το cast των Άγριων Μελισσών

Όλοι οι ηθοποιοί μαζί!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γίναμε κάτι σαν οικογένεια...» - Η αποχαιρετιστήρια φωτογραφία της Αμαλίας Καβάλη με όλο το cast των Άγριων Μελισσών

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και πλησιάζει η μέρα που η αγαπημένη σειρά που λάτρεψε ο κόσμος και μας μύησε στην μυθοπλασία, Άγριες Μέλισσες, ρίχνει αυλαία μετά από τρεις γεμάτες ανατροπές, χαρές και πολλές συγκινήσεις, σεζόν!

Τον τελευταίο καιρό οι ηθοποιοί με τον τρόπο τους αποχαιρετούν σιγά σιγά τον κόσμο, και έτσι έκανε και η Αμαλία Καβάλη, με την φωτογραφία που μοιράστηκε από όλο το cast το οποίο γιόρτασε και αποχαιρέτισε τη σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία, με τον πιο ωραίο τρόπο.

Η ανάρτηση της Αμαλίας Καβάλη για το φινάλε της σειράς

Με μία φωτογραφία όπου όλοι είναι σε ένα μεγάλο τραπέζι που τρώνε και διασκεδάζουν, η ηθοποιός ανέφερε: «Εδώ ενώνουμε όλοι τις φωνές μας φωνάζοντας «wrap». Ανάμεσα στα στάχυα και κάτω από τον καυτό ήλιο χορέψαμε όλοι μαζί στην τελευταία μας σκηνή.

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια. Τρία χρόνια που προσπαθούσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, επενδύοντας συνεχώς κομμάτια από την ψυχή μας. Γίναμε κάτι σαν οικογένεια… κάποιους τους χάσαμε αιφνίδια στην πορεία, κάποιοι έκαναν παιδιά, άλλοι παντρεύτηκαν… έγιναν όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν φυσικά όταν μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιους ανθρώπους.

Είμαι πολύ ευγνώμων που μου έλαχε να μοιραστώ αυτά τα τρία χρόνια της δικής μου ζωής με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Σήμερα είμαι διαφορετική, γεμάτη! Νοιωθω πως πήρα και εύχομαι και να έδωσα σε κάθε έναν απο αυτούς αγάπη. Τρία χρόνια πέρασαν σαν αέρας, καλό κατευόδιο στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινά για τον καθένα.

In my end is my beginning...».

 Η αποχαιρετιστήρια φωτογραφία της Αμαλίας Καβάλη με όλο το cast των Άγριων Μελισσών

Επικράτησε χαμός στα παρασκήνια με το που έκλεισαν οι κάμερες

Τα γυρίσματα μάλιστα ολοκληρώθηκαν και οι ηθοποιοί μαζί με τους συντελεστές έκαναν τρικούβερτο γλέντι. Οι πρωταγωνιστές αλλά και τα μέλη της παραγωγής ανέβασαν διάφορα βίντεο αποχαιρετώντας τη σειρά. Το τελευταίο διπλό επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 7 Ιουλίου και αναμένεται να φέρει αναστάτωση.

Είχαν άφθονο φαγητό και ποτό, ενώ δεν έλειψε ο χορός. Η συγκίνηση μάλιστα ήταν μεγάλη, καθώς 3 χρόνια όλοι τους ήταν πολύ κοντά.

Βίντεο από το πάρτι στα παρασκήνια των Άγριων Μελισσών