«Τι εννοείς ποια...» - Η ενόχληση του Χατζηπαναγιώτη μετά από ερώτηση για τον Φιλιππίδη

Η αντίδραση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι εννοείς ποια...» - Η ενόχληση του Χατζηπαναγιώτη μετά από ερώτηση για τον Φιλιππίδη

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Passport βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ανάμεσα σε αυτές που δέχτηκε και μια για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν του ζήτησαν να εκφράσει τη γνώμη του για το γεγονός ότι αποφυλακίστηκε έπειτα από 12 μήνες στο πλαίσιο της προφυλάκισής του για τα σεξουαλικές κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Η ενόχληση του Χατζηπαναγιώτη για την ερώτηση σχετικά με τον Φιλιππίδη

«Τι εννοείς ποια είναι η γνώμη μου; Ποιος πήρε την απόφαση αυτή; Το δικαστήριο… Ο άνθρωπος είναι άρρωστος προφανώς και γι΄αυτό έγινε όλο αυτό. Ήδη μιλάει η δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη μετά το εγκεφαλικό

Στο Γενικό Κρατικό Νικαίας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/7). Από τα πρώτα άτομα που τον επισκέφθηκαν ηταν η σύζυγος και ο γιος του, καθώς και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σήμερα Σάββατο 2/7 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, δημοσιογράφος μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση του, ενώ αποκαλύψεις για την υπόθεση έκανε ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ηθοποιός είναι εκτός κινδύνου. όμως επιβάλλεται η συνέχιση της νοσηλείας του καθώς πάσχει από υποκείμενο νόσημα και είναι αναγκαίο να παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Να σημειωθεί επίσης, πως αφέθηκε ελεύθερος μετά το πέρας των 12 μηνών προσωρινής κράτησης για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και για τις οποίες δικάζεται.

«Η προσωρινή κράτηση είναι το έσχατο μέσο δικονομικού καταναγκασμού, το οποίο έχει σκοπό μονάχα να εξασφαλίσει την παρουσία του κατηγορουμένου στο ακροατήριο» σημείωσε ο δικηγόρος.

«Η προσωρινή κράτηση δεν αποτελεί προκαταβολή ποινής, ούτε η παράταση ή μη της προσωρινής κράτησης αποτελεί πρόκριμα για το εάν ο κατηγορούμενος θα αθωωθεί» επεσήμανε.

«Η κατάθεση της εντολέως μου ήταν συγκλονιστική, ξεπέρασε τον φόβο και την ανασφάλεια και είπε την αλήθεια. Βγήκε έξω και κατέρρευσε» δήλωσε ο δικηγόρος.