«Αυτοσχεδιάσατε στο πλάνο;!» - Άφωνη η Γερμανού με την απίστευτη αποκάλυψη του Πανταζάρα για σκηνή στο Σασμό

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτοσχεδιάσατε στο πλάνο;!» - Άφωνη η Γερμανού με την απίστευτη αποκάλυψη του Πανταζάρα για σκηνή στο Σασμό

Ο Αργύρης Πανταζάρας, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του στο Σασμό, και το έκανε να κλαίει με μαύρο δάκρυ με την αποχώρησή του, το μεσημέρι της Κυριακής 3/7 βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται»!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε εκτενώς για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια ενώ έκανε και μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για το φινάλε του «Καραπάνου» που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο κανείς δεν ήξερε πως ήταν αυτοσχεδιασμός!

Κάγκελο η Γερμανού με την αποκάλυψη του Πανταζάρα

Σχολιάζοντας τη συγκινητική στιγμή πατέρα και γιου λίγο πριν ξεψυχήσει ο αιμοβόρος Καραπάνος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτοσχεδίασαν στη συγκεκριμένη σκηνή. «Αυτό που έγινε με τον Λάζαρο δεν ήταν γραμμένο. Το φτιάξαμε έτσι όπως ήμασταν αγκαλιά πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν ήταν γραμμένο στο χαρτί, δεν υπήρχε το “σ΄αγαπώ”, το “σε συγχωρώ” το “συγγνώμη”».

«Τα κανάτε εκείνη τη στιγμή, αυτοσχεδιάσατε στο πλάνο; Μπράβο!» είπε εντυπωσιασμένη η Ναταλία Γερμανού.

''Πάει το παιδί μωρή Στέλλα...'': Το Τwitter της τα έψαλε με αφορμή τη φυγή του Γεράσιμου

Όσο φτάνουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν του «Σασμού» τόσο πιο συγκλονιστικά επεισόδια θα βλέπουμε, αφού η παραγωγή θέλει να κρατήσει ως το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτή τη φορά το Twitter δίκασε τη Στέλλα μετά τη φυγή του Γεράσιμου ή κατά κόσμον Αργύρη Πανταζάρα από την Κρήτη αφού την θεωρούν υπεύθυνη, που δεν έκανε ότι μπορούσε για να του αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσει κοντά της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεράσιμος αποχαιρέτησε στο προηγούμενο επεισόδιο τον πατέρα του Καραπάνο λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Οι δυο τους από θανάσιμοι εχθροί κατέληξαν αγαπημένοι, ενώ απέσυρε και την εντολή θανάτου, που είχε δώσει για το γιό του. Η απώλεια του Καραπάνου στεναχώρησε πολλούς και μάλιστα μετά την εμφάνιση γνωστού ηθοποιού σε πλάνο της σειράς, κάποιοι νόμιζαν πως...αναστήθηκε.

Οι τηλεθεατές του Σασμού δεν αφήνουν τίποτα ασυγχώρητο και έτσι τα tweets ενάντια στη Στέλλα ή αλλιώς Ευγενία Σαμαρά πήραν φωτιά...