«Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι!» - Απασφάλισε ο Τάκης Ζαχαράτος σε νέες δηλώσεις του

Η πορεία του και οι αρνητικές κριτικές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι!» - Απασφάλισε ο Τάκης Ζαχαράτος σε νέες δηλώσεις του

Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του, που σε κάθε παράστασή του κυριολεκτικά "σπάει τα ταμεία" Τάκης Ζαχαράτος, έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται την Κυριακή 3/7.

Ο λατρεμένος σόουμαν, που έχει προσφέρει άφθονο γέλιο με τις μιμήσεις του, μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί και το πώς αντιδρούσε η showbiz απέναντι στις μιμήσεις του στα πρώτα του βήματα, αλλά και για τα όρια της σάτιρας.

Η εξομολόγηση του Τάκη Ζαχαράτου

«Όταν είχα ξεκινήσει τις μιμήσεις επειδή δεν υπήρχε προηγούμενο είχαν τα νεύρα τους πλέον δεν παρεξηγείται κανείς. Η σάτιρα έχει όρια και τα βάζει ο καλλιτέχνης που κάνει σάτιρα. Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι που μπορεί εύκολα να βγάλεις τα μάτια σου, να σε μαχαιρώσει ή να μαχαιρώσεις κάποιον άλλον» απάντησε σε άλλο σημείο.

Στην πορεία του έχει δεχθεί αρνητική κριτική αλλά ένα από όσα έχουν γραφτεί τον έχει ενοχλήσει. «Έβγαλα μία φωτογραφία με τον Μαρσέλ Μαρσό και έγραφαν από κάτω “ελπίζω να συστήθηκε ως συνάδελφος”. Αυτό με εκνεύρισε. Μου φάνηκε τόσο μακριά από εμένα, δεν ήμουν δουλεμένος στην κακία».

Με παρηγορεί που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είναι μαζί εκεί πάνω»

Το πρωί της Κυριακής (12/6) μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής και αναφέρθηκε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης δεν δίστασε να αναφερθεί για τον αγαπημένο του πατέρα ο οποίος έφυγε από την ζωή πρόσφατα.

«Αγαπημένη μου μίμηση είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πάντα έχει στην καρδιά μου μια μεγάλη θέση. Ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Μετά την Αλίκη δεν ξαναβγαίνει αυτό το μοντέλο», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου ήταν ένας μπόμπιρας που έκανε συνέχεια φάρσες. Με παρηγορεί που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είναι μαζί εκεί πάνω. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την απελευθέρωση και τη συγχώρεση που είχα με τους γονείς μου».