Την έπιασε στον ύπνο ο Σαντικάι: Το βίντεο με το power nap της Λάουρα Νάργες και η αντίδρασή της

''Όταν ο άντρας σου σε κάνει ρεζίλι...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Την έπιασε στον ύπνο ο Σαντικάι: Το βίντεο με το power nap της Λάουρα Νάργες και η αντίδρασή της

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι περνούν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού είναι μια ανάσα πριν από την έλευση του πρώτου τους παιδιού. Η εγκυμοσύνη φαίνεται πως είναι εξαντλητική για την μέλλουσα μαμά Λάουρα, αφού παρά την χαλαρή έξοδό τους στην παραλία, ο σύζυγός της πλέον την τράβηξε ένα βίντεο την ώρα που εκείνη αποκοιμήθηκε στην καρέκλα, με την ίδια να σχολιάζει χιουμοριστικά το συμβάν.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι προς μεγάλη έκπληξη όλων ανακοίνωσε το γάμο του πριν από λίγες μέρες ο οποίος ήταν πολιτικός και τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα μεταξύ λίγων καλών φίλων και συγγενών. Την είδηση έκαναν γνωστή οι δυο τους μετά τη λήξη του, με μια όμορφη φωτογραφία που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο του Σαντικάι με την ωραία κοιμωμένη Λάουρα και η αντίδρασή της

Σε μια έξοδο με την σύζυγό του, Λάουρα Νάργιες, την απαθανάτισε την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Μάλιστα, ο Χρήστος Σαντικάι το πόσταρε και στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά την έκφραση "Super Mama". Μόλις η Λάουρα Νάργιες το αντιλήφθηκε, έκανε φυσικά αναδημοσίευση το συγκεκριμένο βίντεο, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Όταν ο μικρός σε βγάλει knockout και ο άντρας σου σε κάνει ρεζίλι online".

Η πρώτη της ανάρτηση μετά το γάμο και το babyshower

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έγινε γνωστό πως υπέγραψαν σύμφωνo συμβίωσης, και λίγο αργότερα γιόρτασαν με συγγενείς και φίλου σε ένα φανταστικό baby shower για τον ερχομό του γιου τους τον Οκτώβρη!

Η Λάουρα Νάργες λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου 2/7 μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το baby shower, ενώ έγραψε μερικά λόγια αγάπης για όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σύζυγό της Χρήστο Σαντικάι!

«01.07 Σε αγαπάω - Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο μαζί σου @xristos.santikai Χθες γιορτάσαμε με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας μία πολύ ξεχωριστή για εμάς στιγμή! Μας τίμησαν με την παρουσία τους (κάποιοι μάλιστα ταξίδεψαν μάλιστα μόνο και μόνο για εμάς), μοιράστηκαν μαζί μας με όλη τους την καρδιά την χαρά για τον μικρό μας που έρχεται επιτέλους τον Οκτώβριο!

Φόρεσαν μπλε ρούχα - το dress code του baby shower - και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από πραγματική ευτυχία και αγάπη! Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ και σας αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ! Και ένα τεράστιο shoutout στους εκπληκτικούς φίλους και συνεργάτες μας που φρόντισαν με όλη τους την δύναμη να γιορτάσουμε σε ένα τόσο όμορφο και εντυπωσιακό περιβάλλον».

 Η πρώτη ανάρτηση της Νάργες μετά τον γάμο και το babyshower