Δεν παραιτείται η Amber Heard - Ζητάει εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης με τον Depp

Δεν είπε ακόμα την τελευταία της λέξη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν παραιτείται η Amber Heard - Ζητάει εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης με τον Depp

Τελειωμό δεν έχει η υπόθεση που είχε συγκλονίσει για καιρό τη διεθνή κοινή γνώμη, μεταξύ του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard, αφού για μήνες σέρνονταν στα δικαστήρια προκειμένου να αποδειχθεί ότι ο πρώτος είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της. Ο ηθοποιός εν τέλει αθωώθηκε πανηγυρικά, ωστόσο η Heard δεν το βάζει κάτω και ζητάει να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση, για να βρει το δίκιο της.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από την αθώωση του ηθοποιού το δικαστήριο εκδίκασε στην πρώην σύζυγό του το αστρονομικό ποσό των δέκα εκατομμυρίων ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη αλλά και την ζημία που του προκάλεσε στην εικόνα του. Η υπεράσπιση του ηθοποιού έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην της ζητήσει τα λεφτά, αφού όπως είπε κυρίως τον ενδιαφέρει το ότι αποκαταστάθηκε η εικόνα του.

Η νέα κίνηση της Amber Heard προκειμένου να δικαιωθεί

Η 36χρονη ηθοποιός αμφισβήτησε την εγκυρότητα ενός από τους ενόρκους, με την νομική της ομάδα να καταθέτει πως η ταυτότητά του δεν μπορεί να επαληθευτεί και γι’ αυτό η ομάδα ζητά την ακύρωση της απόφασης, καθώς και της αποζημίωσης που όρισε το δικαστήριο. Οι νομικοί εκπρόσωποι της Χερντ υποστηρίζουν, επίσης, πως η δυσφήμιση για την οποία την κατηγόρησε ο Τζόνι Ντεπ δεν στηρίζεται σε επαρκή στοιχεία.

Η πρόταση των δικηγόρων της Χερντ κατατέθηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή 1/7 και έτσι η Άμπερ Χερντ ζητά επίσημα να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεσή της.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της ηθοποιού υποστηρίζουν πως η ταυτότητα του ενόρκου Νο15 δεν μπόρεσε να επαληθευτεί, καθώς δεν δίνονταν σαφείς πληροφορίες ούτε για την ημερομηνία γέννησής του. «Σαφώς και γεννήθηκε μετά το 1945.

Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ακόμη ότι η αποζημίωση ύψους 10 εκατ. πρέπει να απορριφθεί, διότι κατά τη διάρκεια της δίκης «ο Τζόνι Ντεπ προχώρησε αποκλειστικά στη θεωρία της δυσφήμισης και όχι στο αν ήταν πραγματικά ψευδείς οι ισχυρισμοί της».

Σε δήλωσή του στο Courthouse News, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, εξήγησε πως η κίνηση αυτή ήταν κάτι το αναμενόμενο, από μεριάς της Άμπερ Χερντ.

Γράφει την αυτοβιογραφία της προκειμένου να τον ξεπληρώσει

Παρά τη μεγάλη της ήττα μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων, που παρακολουθούσαν την πολύκροτη δίκη με τον Johnny Depp, η Amber Heard δεν τα βάζει κάτω και προσπαθεί να βρει τρόπο για το πως θα τον αποπληρώσει. Η πολυμήχανη λοιπόν, ηθοποιός σκέφτηκε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με την αυτοβιογραφία της.

Αν και προσπάθησε να μεταπείσει το κοινό σε πρόσφατη συνέντευξή της για την αθωότητά της, δεν φαίνεται να τα κατάφερε. Έτσι, προσπαθεί εκ νέου, κυκλοφορώντας ένα βιβλίο αυτή τη φορά. Όπως αναφέρει πηγή η Heard θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί μέσω της αυτοβιογραφίας της να κάνει την εκδοχή της να ακουστεί και το κοινό να της δώσει μια ευκαιρία.

«Η Amber θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό. Σε αυτό το σημείο δεν έχει τίποτα να χάσει και θέλει να τα πει όλα», αναφέρει η πηγή. Μέχρι στιγμής, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.