Με άλλα δόντια και φουσκωμένα χείλη - Αγνώριστος ο Παπαπαύλου μετά το Big Brother

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 Με άλλα δόντια και φουσκωμένα χείλη - Αγνώριστος ο Παπαπαύλου μετά το Big Brother

Ο Νικόλας Παπαπαύλου είναι ένα από τα ονόματα, που γνωρίσαμε από το reailty Βig Brother. Ο παίκτης έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του για όσο καιρό παρέμεινε στο τηλεοπτικό προϊόν, αλλά και στη συνέχεια απασχολούσε με την εμφάνιση του.

Γενικά τον βλέπουμε να πειραματίζεται με την εξωτερική του εμφάνιση, αφού του αρέσουν οι αλλαγές. Τον βλέπαμε με άλλο χρώμα μαλλιών, αλλά μετά την τελευταία του έξοδο για τα γενέθλια του, τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Ο φακός τον εντόπισε στο πλάι της φίλης του Έλενας Πολυχρονοπούλου, με φακούς, έντονα δόντια και άκρως εκκεντρικό ντύσιμο.

Η νέα εμφάνιση του Νικόλα Παπαπαύλου από το Big Brother

Παπαπαύλου - Έλενα

Παπαπαύλου - γενέθλια

Όσα δήλωνε ο Παπαπαύλου για την Πολυχρονοπούλου

Στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Νικόλας Παπαπαύλου αναφορικά με την πρώην παίκτρια του Power Of love που προφυλακίστηκε χθες 13/9.

«Έμαθα για όλο αυτό από φίλους δημοσιογράφους. Τη συνάντησα δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη. Έναν χρόνο τώρα που έχω βγει από το παιχνίδι δεν είχα καταλάβει τίποτα, γιατί ζούμε και στην ίδια περιοχή. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχει καμία επαφή με τις ουσίες. Αυτή είναι η άποψή μου.

Έκανε δύο δουλειές για να συγκεντρώσει το ποσό ενός βασικού μισθού. Στη μία εκ των δύο δουλειών τη βοήθησα εγώ για να πάρει ένα ελάχιστο ποσό. (…) Γνωρίζω ότι το ζευγάρι δεν είχε οικονομική άνεση, ξέρω ότι η άλλη πλευρά (σ.σ. ο σύντροφος) ζούσε από το επίδομα που παίρνουν όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή. Και ήξερα ότι η δική μου φίλη κάνει δύο δουλειές για να βοηθήσει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώην παίκτρια αποκάλυψε πως τον καλούσε καθημερινά και του έλεγε ότι ήταν αντίθετη με όλο αυτό και καταλαβαίνει πως αγάπησε τον λάθος άνθρωπο.