Τούρτα πέντε ορόφων περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο στη σκηνή - Η συγκινητική έκπληξη

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τούρτα πέντε ορόφων περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο στη σκηνή - Η συγκινητική έκπληξη

Την Παρασκευή 1/7 ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις έχοντας στο πλευρό του την Ήβη Αδάμου και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ωστόσο, μία ευχάριστη έκπληξη τον περίμενε στη σκηνή λίγο πριν ολοκληρωθεί το σχήμα.

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες που τον συνοδεύουν ανέβηκαν στη σκηνή με την υπόλοιπη ομάδα κρατώντας μία τεράστια τούρτα και ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον αγαπημένο τραγουδιστή. Η ασπρόμαυρη τούρτα πέντε ορόφων "έκλεψε" τις εντυπώσεις, ενώ το χαμόγελο στο πρόσωπο του ίδιου, ο οποίος, μάλιστα, πραγματοποιεί ένα πολύ σημαντικό βήμα στον κόσμο των επιχειρήσεων, δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Οικονομόπουλου

Τα γενέθλια του Νίκου Οικονομόπουλου

Νίκος Οικονομόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης, Ήβη Αδάμου

Οι πρώην της Ευαγγελίας Αραβάνη τα "έσπασαν" σε νυχτερινό κέντρο - «Σε ευχαριστώ αδερφέ μου»

Το βράδυ της Δευτέρας 23/5, ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος φημολογείται πως ετοιμάζεται για γάμο, προχώρησε σε μία απόσμενη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής για δύο χρόνια στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Ευαγγελία Αραβανή, μετά τον χωρισμό τους, όμως, η ίδια ξαναέφτιαξε τη ζωή της, μπαίνοντας σε σχέση με τον, επίσης τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο.

Χρόνια μετά από την διακοπή και αυτής της σχέσης, οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και τα "έσπασαν" διασκεδάζοντας και τραγουδώντας. Όπως έγραψε ο πρώτος, υπάρχει μία βαθιά εκτίμηση για τον χαρακτήρα του δεύτερου και δεν υπάρχει τίποτα που να τους χωρίζει και να τους προκαλεί ανταγωνισμό. Στο βίντεο, μάλιστα, είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελούν όσο ο Οικονομόπουλος τραγουδά ένα από τα τραγούδια του.

«Τον Νίκο τον εκτιμάω, τον θαυμάζω και τον σέβομαι… Είναι τόσο ταπεινός που σπάνια βγαίνει σε συναδέλφους του και ποτέ δεν τραγουδάει! Σ´ευχαριστώ εν Χριστώ αδερφέ μου, πάντα γερός και φωτεινός να είσαι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο βίντεο που ανέβασε.