«Είχαμε “παγώσει”! Δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή» - Το άγνωστο περιστατικό στον ΣΚΑΙ με Μουτσινά και Νικολάου

Τι είχε συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχαμε “παγώσει”! Δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή» - Το άγνωστο περιστατικό στον ΣΚΑΙ με Μουτσινά και Νικολάου

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε στην εκπομπή Night Out, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά με τον οποίο εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Ήταν μια ωραία ευκαιρία να μπω στον χώρο αυτό. Είχα βέβαια τη σιγουριά ότι είχα δίπλα μου τον Νίκο» είπε αρχικά.

Το περιστατικό με Μουσινά - Νικολάου στα παρασκήνια

Η Ματίνα Νικολάου, μίλησε και για την αντίδραση τους όταν πληροφορήθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία που δεν έχει τέλος μέχρι και σήμερα.

«Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος είχαμε “παγώσει”. Εγώ δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή. Έλεγα πώς θα χορέψω, πώς θα μιλήσω; Το θεωρούσα αδιανόητο.Είχε ήδη ξεκινήσει με τον κορωνοϊό. Εμείς είχαμε κοινό και ήταν σαν θεατρική παράσταση. Κάθε φορά γίνεται κάτι και αλλάζουμε κάτι», αποκάλυψε.

Ο Μουτσινάς "σπάει" τη σιωπή του για τα νούμερα τηλεθέασης

Μετά το μεγάλο και επεισοδιακό φινάλε του Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή 1/7, ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2/7 στην εκπομπή Dot και παραχώρησε μία ιδιαίτερα συγκινητική και εξομολογητική συνέντευξη! Ο λαμπερός και ιδιαίτερα αγαπητός παρουσιαστής, μίλησε για το θέμα της υιοθεσίας, για την σεξουαλική του ταυτότητα και κάποια σκηνικά από το παρελθόν, ενώ μίλησε και για τα νούμερα τηλεθέασης αυτής της σεζόν.

«Υπήρχαν μέρες που δεν ξέραμε τι έπρεπε να γίνει. Φέτος έχω χορέψει όσο δεν έχω χορέψει όλα τα χρόνια της ζωής μου. Για να περάσει η ώρα. Δεν υπήρχε θεματολογία… Όσο δεν με ενοχλούν από το κανάλι για τα νούμερα, δεν θα ενοχληθώ εγώ. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Δεν μπορώ να μεταποιηθώ, δεν θέλω και να μεταποιηθώ. Δεν θεωρώ πως δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να κάνει μια κουβέντα, μπορώ να κάνω δέκα κουβέντες. Δε με νοιάζει. Δεν είναι αυτή η πλευρά μου στην τηλεόραση. Στην εργασία μου η πλευρά μου είναι η χαρούμενη πλευρά», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.