Ο Νίκος Κοκλώνης έντυσε την ανιψιά του νυφούλα - Τα ''έσπασαν'' στην πίστα με την Δέσποινα Βανδή

Τα απολαυστικά βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Νίκος Κοκλώνης έντυσε την ανιψιά του νυφούλα - Τα ''έσπασαν'' στην πίστα με την Δέσποινα Βανδή

Ο αγαπημένος Νίκος Κοκλώνης μπορεί να απασχολεί τα φώτα με τις επιλογές, που κάνει σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, αφού δεν είναι απλώς παρουσιαστής αλλά μέσω της παραγωγής του ετοιμάζει πολύ δυνατά projects.

Το καλοκαίρι ωστόσο απολαμβάνει πιο ξέγνοιαστες στιγμές είτε με την οικογένεια του είτε με αγαπημένους φίλους, με τα ταξίδια στο εξωτερικό να έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα τον είδαμε σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, αφού είχε τη χαρά να παντρέψει την ανιψιά του. Στην πολύ λαμπερή δεξίωση μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι, στο οποίο τραγούδησε ο ίδιος και η Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε στον γάμο της ανιψιάς του

Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω της συχνότητας του Alpha, πολύ διαφορετικό από ότι μας έχει συνηθίσει. (Δείτε εδώ αποκαλυπτικές φωτογραφίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό). Αν περιμένατε να τον δείτε σε ένα σόου υπερπαραγωγή κάνατε λάθος. Αυτή την φορά θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, ενώ ενημέρωσε ότι θα το δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας. Ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία προβολής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάμπλο Εσκομπάρ έχει μείνει γνωστός ως «βασιλιάς της κοκαΐνης», ήταν ο Νο1 καταζητούμενος στον κόσμο και έχει υπάρχει από τους πλουσιότερους. Μάλιστα η ζωή του έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν, τόσο στο κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση.

«Πρωινός καφές στο σπίτι του Pablo Escobar , σε μια μοναδική συνέντευξη με τον αδελφό του Roberto . Σύντομα στις οθόνες σας όλη η διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών», έγραψε στην ανάρτησή του ο παραγωγός.