Αντιγόνη Ψυχράμη: Η πρώτη της ανάρτηση στο instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ποζάρει με τρόπο που κρύβει την κοιλίτσα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αντιγόνη Ψυχράμη: Η πρώτη της ανάρτηση στο instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού όπως αποκάλυψαν θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Ψυχράμη μετά από μέρες ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, ωστόσο δεν διακρίνεται και ιδιαίτερα η κοιλίτσα.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και αγαπημένο και φτιάχνουν μια πολύ όμορφη οικογένεια που όλο και μεγαλώνει. Πρόσφατα βέβαια κυκλοφόρησε και μια σχετικά άγνωστη πτυχή για την προσωπική ζωή της Ψυχράμη προτού γνωρίσει τον Δημήτρη Μακαλιά. Αυτή αφορά τον πρώην σύντροφό της, που είναι πολύ γνωστός ηθοποιός και χώρισαν το μακρινό 2012.

Η πρώτη ανάρτηση της Ψυχράμη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Σε αυτήν ποζάρει με τον κουμπάρο της Κωνσταντίνο Καίκη με ρούχα και πόζα που κρύβουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα. Γράφει στη λεζάντα:

Α ρε κουμπάρε μόνο μαζί σου!!!
You wanna be on top?
#familytime #moments #laughs #nightgame #play #summervibes #hot

Η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον κουμπάρο της Κωνσταντίνο

«Το θέλαμε πάρα πολύ» - Η πρώτη αντίδραση του Μακαλιά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ψυχράμη

Φυσικά η είδηση δεν θα έμενε ασχολίαστη από τους συντελεστές της εκπομπής, που συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλίας, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Όταν έπεσε η είδηση στον αέρα, αν και προσπάθησε να συγκρατηθεί τελικά ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε και δάκρυσε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως το περίμεναν και το ήθελαν πάρα πολύ και πως ήθελαν να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι είχαν αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης για να δουν τα αποτελέσματα στην επέτειο του γάμου τους, αλλά δεν κρατήθηκαν και το έκαναν μια μέρα νωρίτερα.