''Να μην τα παρατάς ποτέ'': Η Καλλιόπη Μπεζαντέ μοιράστηκε άλλη μια στιγμή επιτυχίας της μετά το Masterchef

Γιατί έχει χαρές η πρώην παίκτρια του ριάλιτι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Να μην τα παρατάς ποτέ'': Η Καλλιόπη Μπεζαντέ μοιράστηκε άλλη μια στιγμή επιτυχίας της μετά το Masterchef

Το φετινό Masterchef μπορεί να ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό με νικητή τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, ωστόσο όλοι θα θυμούνται και τη φιναλίστ του κύκλου, την ταλαντούχα Καλλιόπη Μπεζαντέ, που εκτός από τη μαγειρική φαίνεται ότι διαπρέπει και σε άλλα πεδία. Η σεφ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μαζί μας στο Instagram πριν από μια εβδομάδα καθώς από ότι φαίνεται πήρε το πτυχίο της.

Η Μπεζαντέ φαίνεται αυτή την περίοδο να είναι αφιερωμένη στην καριέρα της καθώς βλέπουμε στο προφίλ της κατά βάση τις μαγειρικές της ικανότητες. Έχει καιρό να αναρτήσει κάποια καλοκαιρινή φωτογραφία όπως αυτή με το μπλε μπικίνι που είχε μοιραστεί πέρσι μετά τις διακοπές της, και πραγματικά δεν θα την αναγνώριζε κανείς, αφού την έχουμε συνηθίσει με τις άσπρες ποδιές του παιχνιδιού.

Η φωτογραφία της Μπεζαντέ από την αποφοίτησή της

Εκτός από τη μαγειρική λοιπόν, φαίνεται πως διαπρέπει και στην λογιστική, αφού πήρε το αντίστοιχο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Να μην τα παρατάς ποτέ, ακόμη ένα πτυχίο στην συλλογή μας #economics #logistics #degreestudents #peiraus #university , έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο Καλλίοπη Μπεζαντέ με το πτυχίο της

Καλλιόπη Μπεζαντέ: ''Θέλω να δοκιμαστώ σε εκπομπή μετά το Μasterchef''

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Masterchef , που βρήκε νικητή τον Πάνο Κουμουνδούρο και την ίδια να τερματίζει στη δεύτερη θέση. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 16/6 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η φιναλίστ μίλησε τόσο για τα συναισθήματά της για το αποτέλεσμα, όσο και για τα επαγγελματικά της όνειρα για το μέλλον.

Αργότερα μάλιστα προχώρησε και σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους χιλιάδες ανθρώπους που την στήριξαν όλο αυτο τον καιρό που ήταν, στο παιχνίδι, αλλά και να δώσει το δικό της μήνυμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή.

Αρχικά σχετικά με το αποτέλεσμα η φιναλίστ του τελικού ανέφερε:

«Δε στεναχωρήθηκα καθόλου που έχασα γιατί ένιωσα νικήτρια, μόνο που έφτασα ως εδώ και θα ακούγεται ότι ''α ξέρεις τι, πέρσι στον τελικό ήταν ο Πάνος με την Καλλιόπη''. Για μένα αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη».

Ενώ τέλος για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε νέα εκπομπή είπε:

«Θέλω να δοκιμαστώ σε εκπομπή. Αν προκύψει μια τηλεοπτική πρόταση θα το σκεφτώ, μπορεί και να το δεχτώ, γιατί εμένα μ αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα και να μαθαίνω».