Είχε πολλά ακάλυπτα σημεία και φτερά - Ποικίλες αντιδράσεις με την κολλητή ολόσωμη φόρμα της Βανδή

Στον γάμο της ανιψιάς του Κοκλώνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είχε πολλά ακάλυπτα σημεία και φτερά - Ποικίλες αντιδράσεις με την κολλητή ολόσωμη φόρμα της Βανδή

Η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε μια πολύ ωραία περίοδο, αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πάνε πάρα πολύ καλά. Τη βλέπουμε να κάνει τη μια εμφάνιση μετά την άλλη και η ανανεωμένη της όψη τα ''λέει'' όλα.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας 4/7 έκανε την τιμή να τραγουδήσει στον γάμο της ανιψιάς του πολύ καλού της φίλου Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος ήταν εκεί σε πολύ ανεβασμένη διάθεση. Την Βανδή να τραγουδάει το περιμέναμε, για τον παραγωγό δεν ήμασταν και τόσο σίγουροι αλλά τελικά συνέβη και ήταν απολαυστικός.

Να τονίσουμε εδώ πως για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια ήταν υπέρλαμπρη επιλέγοντας να φορέσει μια κολλητή ολόσωμη φόρμα, με έντονο ντεκολτέ και αποκαλυπτική πλάτη. Το ύφασμα ήταν αρκετά γυαλιστερό και στο τελείωμα το ρούχο είχε φτερά, κάνοντας το ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Η λαμπερή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στον γάμο της ανιψιάς του Νίκου Κοκλώνη

Η εξίσου εκκεντρική εμφάνιση της Βανδή στο FALIRO SUMMER THEATER

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 23/6 και υποδέχθηκε τους θαυμαστές της σε μία μοναδική βραδιά. Σε προηγούμενη συναυλία της στις 9/6, που έδωσε στο Κατράκειο θέατρο, είχε την τιμή και τη χαρά να ανεβάσει επί σκηνής την κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη.

Χθες η τραγουδίστρια ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια - δικά της αλλά και άλλων καλλιτεχνών- και ξεσήκωσε τα πλήθη για ακόμη μία φορά, τόσο με την υπέροχη φωνή της όσο και με την εμφάνισής της. Επέλεξε να φορέσει ένα ροκ outfit και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φόρεσε ένα metallic παντελόνι σε φούξια χρώμα που συνδύασε με μαύρο lingerie top και ένα sequin stylish γιλέκο σε γκρι απόχρωση και αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. To σύνολο της ολοκλήρωσε με lace up booties και υπέροχο hair style. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε στη συναυλία και απαθανάτισε το εντυπωσιακό look της τραγουδίστριας.

Βανδη συναυλια

Βανδη συναυλια ροκ outfit