«Ήμουν πολύ κοντά...» - Η αποκάλυψη του Τάκη Ζαχαράτου για τη Eurovision

Άκρως αφοπλιστικός ο λατρεμένος σόουμαν

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήμουν πολύ κοντά...» - Η αποκάλυψη του Τάκη Ζαχαράτου για τη Eurovision

Ο Τάκης Ζαχαράτος - ο οποίος πρόσφατα έδωσε μία άκρως συγκινητική συνέντευξη - βρέθηκε καλεσμένος στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο στην οποία μίλησε για όλα. μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο εξώδικο της Αλέξιας αλλά και για τη Eurovision.

Οι δηλώσεις του Τάκη Ζαχαράτου

«Η Αλέξια είχε ενοχληθεί, είχε στείλει εξώδικο. Είχε δίκιο αλλά εγώ το κατάλαβα 15 χρόνια μετά. Υπήρχε μια κυπριακή λέξη που χρησιμοποιούσε ο συνεργάτης μου ο τότε, ο Γιώργος Χριστοδουλίδης. Εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει, νόμιζα ότι αυτή η λέξη σημαίνει μπούτι, ενώ σήμαινε κάτι…

Εγώ έλεγα «παρεξηγήθηκε που είπα για το μπούτι»; Και είχε δίκιο η κοπέλα.

Βρεθήκαμε με την Αλέξια, κάναμε και ωραίες γιορτές στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν εδώ, περάσαμε πολύ ωραία. Είναι εξαιρετικό πλάσμα», αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος εξομολογήθηκε και για τη σεζόν που βρέθηκε κοντά στο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision: «Είχα τραγούδι, του Ανδρέα Λάμπρου ‘You are the reason» που το είχα στείλει τη χρονιά που πήγε η Άννα Βίσση. Ήμουν πολύ κοντά στο να πάω».

Ζαχαράτος

«Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι!»

Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του, που σε κάθε παράστασή του κυριολεκτικά "σπάει τα ταμεία" Τάκης Ζαχαράτος, έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται την Κυριακή 3/7.

Ο λατρεμένος σόουμαν, που έχει προσφέρει άφθονο γέλιο με τις μιμήσεις του, μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί και το πώς αντιδρούσε η showbiz απέναντι στις μιμήσεις του στα πρώτα του βήματα, αλλά και για τα όρια της σάτιρας.

«Όταν είχα ξεκινήσει τις μιμήσεις επειδή δεν υπήρχε προηγούμενο είχαν τα νεύρα τους πλέον δεν παρεξηγείται κανείς. Η σάτιρα έχει όρια και τα βάζει ο καλλιτέχνης που κάνει σάτιρα. Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι που μπορεί εύκολα να βγάλεις τα μάτια σου, να σε μαχαιρώσει ή να μαχαιρώσεις κάποιον άλλον» απάντησε σε άλλο σημείο.

Στην πορεία του έχει δεχθεί αρνητική κριτική αλλά ένα από όσα έχουν γραφτεί τον έχει ενοχλήσει. «Έβγαλα μία φωτογραφία με τον Μαρσέλ Μαρσό και έγραφαν από κάτω “ελπίζω να συστήθηκε ως συνάδελφος”. Αυτό με εκνεύρισε. Μου φάνηκε τόσο μακριά από εμένα, δεν ήμουν δουλεμένος στην κακία».