Το ''έπαιξε'' ανώτερη - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για την εγκυμοσύνη της Τούνη

Τα ξαναβρήκαν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ''έπαιξε'' ανώτερη - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για την εγκυμοσύνη της Τούνη

H Bρισήιδα Ανδριώτου είναι ένα από τα κορίτσια, που συμμετείχαν στο φετινό survivor αλλά από ότι φαίνεται εξακολουθεί να απασχολεί με τη ζωή και τις δηλώσεις και κατά την αποχώρησή της από το παιχνίδι. Η κοπέλα είναι πολύ καλά στα προσωπικά της με τον Μαρτίκα και αυτό φάνηκε από την κοινή τους παρουσία στο ημιτελικό.

Η ίδια μάλιστα πριν μπει στο χώρο, που ήταν οι παίκτες έκανες κάποιες δηλώσεις, τις οποίες και κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του youweekly.gr. Έτσι λοιπόν, την είδαμε μεταξύ άλλων να μιλάει για την πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη και την εύχεται, ακόμα και αν δε μιλάνε, για το πολύ ισχυρό ενδεχόμενο να περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Οι ευχές της Βρισηίδας Ανδριώτου για την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

«Μακάρι να είναι έγκυος. Αν είναι έγκυος εύχομαι να της πάνε όλα καλά. Με το καλό, με ένα πόνο. Αλλά μπορεί και να μην είναι. Οι φήμες δεν είναι ωραίες».

Το μήνυμα της Ανδριώτου στην Τούνη μετά το Survivor 5

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν δύο πολύ καλές φίλες του παρελθόντος, που η φίλια τους ωστόσο έληξε απότομα και άδοξα με τις δηλώσεις των δύο κοριτσιών περί του θέματος να προκαλούν την περίοδο εκείνη αντιδράσεις.

Η Ιωάννα ιδίως υπήρξε πολύ θυμωμένη και δε δίστασε να κάνει κάποια insta stories με τα οποία εξηγούσε όλο το παρασκήνιο του τσακωμού τους. Τα χρόνια ωστόσο πέρασαν, τα δύο μοντέλα έκαναν άλλες επιλογές και παρέες και ο θυμός με τον καιρό ξεθύμανε.

Μάλιστα, μέσω του Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκαλύφθηκε την Τρίτη 5/7 στo Super Κατερίνα πως η Βρισήδα έστειλε ένα μήνυμα στην Ιωάννα με το που βγήκε από το Survivor 5 πληροφορούμενη την τραγική είδηση για τον θάνατο της μητέρας της.

«Η Βρισηίδα τα ξαναβρήκε με την Ιωάννα; Έτσι διάβασα» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Όχι, απλά έστειλε ένα συλλυπητήρια για τον θάνατο της μαμάς της» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.