«Εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω…» - Η Έφη Σαρρή αποκαλύπτει για τις σχέσεις της με τους άντρες

«Φέρνει το συμβόλαιο ο δικηγόρος...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω…» - Η Έφη Σαρρή αποκαλύπτει για τις σχέσεις της με τους άντρες

Η Έφη Σαρρή - η οποία πρόσφατα έκανε για λίγο πραγματικότητα το κρυφό παιδικό της όνειρο -υποδέχτηκε την κάμερα του Happy Day δίπλα από την πισίνα του όμορφου κήπου της και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Χριστιάνα Κοχλατζή. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να χαλαρώσει λίγο τα επαγγελματικά της, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Έφης Σαρρή

«Είμαι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που υπάρχει, έχω πολλά θέλω, παραξενιές, οτιδήποτε. Δεν κοιμάμαι με κανέναν σύντροφο στο ίδιο δωμάτιο. Θέλω πραγματικά να ηρεμήσω, να κοιμηθώ, να το ευχαριστηθώ, να δω τα έργα που θέλω, να μην έχω καμία γκρίνια δίπλα μου, γιατί αυτά συμβαίνουν. Τον σύντροφο τον θέλω να ταιριάζει και να συμφωνεί ότι και αυτός θα κοιμάται σε ένα άλλο δωμάτιο.

Άλλη μια παραξενιά είναι ότι δεν θέλω να ξυπνάω και να βλέπω μπάνια λερωμένα. Γι’ αυτό θέλω να έχω το δικό μου μπάνιο. Αυτά γίνονται συμφωνίες κανονικές, γραπτές με συμβόλαια κλπ. Δεν θα μου πεις ποτέ να μαγειρέψω, θα μαγειρεύω όποτε θέλω, αν θέλω, ό,τι θέλω. Φέρνει το συμβόλαιο ο δικηγόρος και με προσκύνημα και παρακάλι μεγάλο μπορεί να το υπογράψω. Εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω…», τονίζει η Έφη Σαρρή.

«Έχω να κάνω σεξ εδώ και...»

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» το πρωί της Κυριακής (12/12) και μαζί με τον δημοσιογράφο έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Όταν μάλιστα η τραγουδίστρια είδε πως εκείνος δεν φόραγε μάσκα του έκανε παρατήρηση: «Είμαι ευπαθής ομάδα. Είμαι κάποιας ηλικίας και πρέπει να το σέβεσαι αυτό».

Στο μεταξύ, αποκάλυψε τον λόγο που δεν κατάφερε να γίνει φίλη με την Δέσποινα Βανδή: «Είναι δύο οι φίλες μου από τον χώρο. Η Σοφία Αρβανίτη και η Μπέσσυ Αργυράκη. Με την Δέσποινα Βανδή ένα γεια μπορεί να το πούμε. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε να γίνουμε φίλες. Η φιλία της Άννας Βίσσης με την Δέσποινα Βανδή είναι καλή αρκεί να είναι αληθινή.

Βάζω πρώτο τον ύπνο και τελευταίο το σεξ. Μην κάνετε σεξ θα χάσετε χρόνια από τη ζωή σας. Έχω να κάνω σεξ πάρα πολλά χρόνια, έχω ξεχάσει πώς είναι, έχω χάσει το μέτρημα», αποκάλυψε η Έφη Σαρρή, που δημοσίευσε πρόσφατα και μια άκρως αποκαλυπτική της φωτογραφία.