Προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα μαζί - ''Σούσουρο'' με την νέα εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

«Είμαι σε αυτήν την κατάσταση...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα μαζί - ''Σούσουρο'' με την νέα εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

H Δούκισσα Νομικού μπορεί παλιότερα να μάγευε με την πορεία της ως μοντέλο όμως τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει έναν άλλον και πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της, αυτό της μητρότητας, με τον Σάββα και την Αναστασία να την έχουν αλλάξει σε πολλά πράγματα.

Αυτό που δε θυμίζει σε τίποτα στην παλιά της ζωή είναι ελεύθερος χρόνος, που έχει μειωθεί κατά πολύ. Αυτό άλλωστε φαίνεται από τις αναρτήσεις, που κάνει στα social media, όπως δηλαδή το τελευταίο της story, με την πετσέτα μαλλιών στο κεφάλι της.

Η Δούκισσα βρίσκεται σε ένα πολύ ωραίο παραθαλάσσιο τοπίο και παράλληλα τρέχει να λούσει τα μαλλιά της, από ότι φαίνεται. Φωτογραφίες από την παραλία για την ώρα δεν δημοσίευσε, ωστόσο έχει κάνει την πρώτη εμφάνιση με μαγιό και ήταν εντυπωσιακή.

Η Δούκισσα Νομικού με πετσέτα στα μαλλιά

«Βέβαια εγώ είμαι σε αυτήν την κατάσταση».

Δούκισσα Νομικού

Τα beauty tips της Δούκισσας Νομικού και 7 ακόμη celebrities

Κάθε ηλικία θέλει το δικό της skincare! Δες λοιπόν ποια ρουτίνα οµορφιάς ακολουθούν οι αγαπηµένες µας celebrities για να διατηρούν την επιδερµίδα τους φρέσκια και νεανική, είτε βρίσκονται στα 30+, είτε λίγο µετά τα 40 και ανακάλυψε τι συστήνουν οι ειδικοί ανάλογα µε την ηλικία σου!

Από τη Βάσω Αργυρέα για το περιοδικό YOU

Αθηνά Οικονομάκου: Οι εντατικοί ρυθµοί της καθηµερινότητας της κούκλας ηθοποιού και παρουσιάστριας προϋποθέτουν και την κατάλληλη φροντίδα για την επιδερµίδα της, προκειµένου να διατηρείται νεανική και λαµπερή. Έτσι έχει βρει το απαραίτητο boost λάµψης σε στοχευµένα προϊόντα, που δρουν ενάντια στην κούραση, στο στρες και στη ρύπανση, αφήνοντας το δέρµα φρέσκο και φωτεινό ακόµα και µετά από µια εξαντλητική µέρα!

Αθηνά Οικονομάκου

Κατερίνα Καινούριου: To µυστικό για την αψεγάδιαστη επιδερµίδα της αγαπηµένης Katken δεν είναι άλλο από τη συστηµατική ρουτίνα περιποίησης, την οποία δεν αµελεί ποτέ! Συγκεκριµένα, µετά τον καθαρισµό, η πανέµορφη παρουσιάστρια εφαρµόζει σε τακτική βάση µια αποτοξινωτική µάσκα και µετά χρησιµοποιεί έναν αντιγηραντικό ορό. Αφού απορροφηθεί καλά ο ορός, ολοκληρώνει µε την κρέµα προσώπου και µατιών. Για ακόµα πιο στοχευµένη δράση ενάντια σε µαύρους κύκλους και οιδήµατα, εφαρµόζει ειδικά επιθέµατα, που προσφέρουν ξεκούραστο και λαµπερό βλέµµα (δες εδώ το μυστικό που κρύβουν όλοι οι αισθητικοί).

Κατερίνα Καινούριου

Χριστίνα Μπόμπα: Η λαµπερή influencer κλέβει την παράσταση µε τη θετική της ενέργεια, το χαµόγελό της αλλά και τη φυσική της οµορφιά, που διατηρεί αναλλοίωτη στον χρόνο ακολουθώντας την προσωπική της ρουτίνα περιποίησης. Αυτή ξεκινά µε έναν καλό καθαρισµό και συµπληρώνεται από έναν επανορθωτικό ορό προσώπου που προλαµβάνει την εµφάνιση λεπτών γραµµών και ρυτίδων και φυσικά την κρέµα µατιών και προσώπου. Για έξτρα λάµψη και ανανέωση, δεν διστάζει να δοκιµάζει διάφορες εξειδικευµένες θεραπείες προσώπου, όπως την οξυγονοθεραπεία, που γίνεται στο ιατρείο δερµατολόγου.

Χριστίνα Μπόμπα

Δούκισσα Νομικού: Η πρωινή beauty ρουτίνα τής dutchesss διαρκεί µόλις 5 λεπτά και περιλαµβάνει µερικά απλά βήµατα για µια λαµπερή επιδερµίδα. Συγκεκριµένα, η πανέµορφη παρουσιάστρια, που είναι και πρέσβειρα της L’Oréal Paris, ξεκινά την ιεροτελεστία της περνώντας δύο παγάκια από όλο το πρόσωπο προκειµένου να το «ξυπνήσει»! Στη συνέχεια το καθαρίζει µε τονωτική λοσιόν και µετά εφαρµόζει έναν ορό µε υαλουρονικό οξύ. Για καλύτερη απορρόφηση του ορού χρησιµοποιεί ένα roller, κάνοντας ελαφρύ µασάζ σε όλο το πρόσωπο. Τέλος, η φροντίδα της ολοκληρώνεται µε την ενυδατική της, που περιέχει υαλουρονικό οξύ.

Δούκισσα Νομικού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πίσω από το αψεγάδιαστρο και λαµπερό πρόσωπο της µπριόζας παρουσιάστριας δεν κρύβονται µαγικά φίλτρα του Instagram αλλά µια σωστή και συστηµατική φροντίδα πρωί και βράδυ, που ακολουθείται µετά από έναν επιµελή καθαρισµό της επιδερµίδας. Όσο για το προϊόν που δεν αποχωρίζεται µε τίποτα, ειδικά το καλοκαίρι, δεν είναι άλλο από µια αντηλιακή κρέµα µε υψηλό SPF.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φαίη Σκορδά: Πλούσιες κρέµες µε φυτικά συστατικά και βιταµίνες αλλά και δραστικά απολεπιστικά προσώπου είναι µερικά από τα must-have προϊόντα τής λαµπερής παρουσιάστριας, τα οποία χρησιµοποιεί σε συστηµατική βάση για να διατηρήσει µια νεανική και αναζωογονηµένη όψη. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τις πολύτιµες συµβουλές της αισθητικού της, τις οποίες ακολουθεί ευλαβικά!

Φαίη Σκορδά

Σμαράγδα Καρύδη: To καλό ντεµακιγιάζ είναι το «Α» και το «Ω» για την αγαπηµένη ηθοποιό. Μάλιστα, όπως έχει εξοµολογηθεί και η ίδια είναι... µανιακή µε τον καθαρισµό του προσώπου και την αντηλιακή προστασία! Έτσι φροντίζει να µην εκτίθεται καθόλου στον ήλιο, ενώ φορά αντηλιακό όλο τον χρόνο! Επιπλέον, επενδύει και σε προϊόντα φυσικής προέλευσης, που δρουν ενάντια στα σηµάδια του χρόνου και επανακτούν τη νεότητα της επιδερµίδας.

Σμαράγδα Καρύδι

Μαρία Ηλιάκη: Υπέρµαχος της ενυδάτωσης αλλά και της αντηλιακής προστασίας δηλώνει η δηµοσιογράφος. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι χειµώνα-καλοκαίρι δεν αποχωρίζεται µε τίποτα την αντηλιακή της κρέµα, που τη θωρακίζει από τις ανεπιθύµητες συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο (δες εδώ πως θα απαλλαγείς εάν έπαθες έγκαυμα από τον ήλιο). Σε ό,τι αφορά στην φροντίδα της επιδερµίδας της, χρησιµοποιεί εξειδικευµένες κρέµες µε δράση κατά των πανάδων, που παράλληλα ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος το πρόσωπό της.

Μαρία Ηλιάκη