Τα άφησε όλα πίσω της και χαμογελάει ξανά - Η Μαρία Ηλιάκη ''λιώνει'' για την κορούλα της

Φωτογραφίες από την Ελβετία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα άφησε όλα πίσω της και χαμογελάει ξανά - Η Μαρία Ηλιάκη ''λιώνει'' για την κορούλα της

Η Μαρία Ηλιάκη είναι γνωστό πως τον τελευταίο χρόνο εργάζεται και μεγαλώνει την κόρη της στην Ελλάδα, καθώς σύζυγος της μένει στην Ελβετία, εκεί όπου ασκεί και το επάγγελμα του γυναικολόγου. Μπορεί λοιπόν, να τους χωρίζουν οι αποστάσεις, όμως με καλή διάθεση όλα λύνονται.

Αφού λοιπόν, τελείωσαν οι εκπομπές της, πήρε αμέσως την μικρή της κόρη και ταξίδεψαν μαζί αεροπορικώς μέχρι την Ελβετία, για να είναι πιο κοντά στον μπαμπά τους. Μπορεί το ταξίδι τους να μην ήταν και το πιο εύκολο, όμως με το που τακτοποιήθηκαν στο σπίτι τους, ξεκίνησαν τις βόλτες και τώρα όλα μοιάζουν και πάλι μαγικά και ξέγνοιαστα.

Οι βόλτες της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της στην Ελβετία

Ηλιάκη - κόρη

''Μέχρι να δω το φύλο του μωρού ήμουν σίγουρη ότι δεν...''

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται τα πάντα με τους followers της. Αναμενόμενα, λοιπόν, από όταν έγινε μαμά, οι ιστορίες με την κορούλα της δεσπόζουν στο προφίλ της στο instagram. Με το δικό της μοναδικό στυλ ανεβάζει πολύ συχνά βιντεάκια που τραβάει η ίδια και διηγείται ιστορίες.

Η 43χρονη παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες μάλιστα ανέβασε 3 story στα οποία μας διηγήθηκε μια άγνωστη ιστορία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και είχε να κάνει με το φύλο του μωρού της, της κόρης της. Ακόμα μας έδειξε πριν από μία εβδομάδα την πρώτη τούρτα που έσβησε το κοριτσάκι της, αφού έφτασε ενός έτους(δείτε την εδώ).

«Να σας πω κάτι; Όταν ήμουν έγκυος, μέχρι να δω το φύλο του παιδιού, ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Σίγουρη, δηλαδή. Έλεγα ότι εγώ αποκλείεται να κάνω κορίτσι’. Γιατί είμαι και λίγο άντρας στη συμπεριφορά, δεν είμαι και πάρα πολύ ζουζουνιές κι αυτά. Οπότε ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Και ξαφνικά μου έρχεται το αποτέλεσμα και βλέπω ‘κορίτσι’».

Και συνέχισε:

«Μετά, όταν σκεφτόμουν τι θα της ψωνίσω, τι ρουχαλάκια θα της πάρω, έλεγα ‘δε θέλω εγώ ροζ, φιογκάκια και τέτοια’ και έλεγα σε όλους ότι ήθελα ουδέτερα χρώματα. Θέλω να σας δείξω μία φούστα που της ψώνισα προχτές. Δε θα σας πω από πού γιατί ήταν η τελευταία και δεν υπάρχει άλλη. Δείτε.»